Vil du blive whisky-nyder? Sådan kommer du i gang

27. september 2021

Sponseret indlæg

Whisky er som andre typer alkohol blevet påberåbt en masse mirakuløse virkninger på helbredet, hvor det bl.a. er påstået at kunne mindske risiko for hjertesygdomme, at reducere stress og være et godt supplement til kemoterapi. Om noget af det er rigtigt eller ej, må stå hen i det uvisse. Faktum er dog, at ”whisky” oversat fra gammelt gælisk betyder ”livets vand”, og whisky drikkes verden over.

Whisky indeholder ikke særligt mange kalorier

Selv hvis vi ikke forholder os til de sygdomme, whisky er blevet sagt at virke mod, har du andre gode til at nyde denne drink. Whisky har et lavt antal kalorier sammenlignet med mange andre typer af alkohol, så du kan blive beruset uden at få alt for meget energi på sidebenene til gengæld. Faktisk er det kun vodka, der er mere kaloriefattigt end whisky – når vi ser på drinksene uden tilsat sukker.

Prøv forskellige slags whisky i en whisky julekalender

Ønsker du at komme i gang med at drikke whisky, uden du har prøvet så meget af før, kunne en god måde at starte op på være at investere i en whisky julekalender. Her får du nemlig mulighed for at prøve en masse forskelligt inden for typer af whisky, hvor udvalget er foretaget af kyndige inden for whisky. Ved at drikke en lille smule hver dag gennem december udvikler du også rette smag for det.

Whiskyflasker er dekorative på hjemmets hylder

Efterhånden som du begynder at prøve whisky af, så øjner du nok også muligheden for at pynte dit hjem med flaskerne, der er kendt for at være dekorative. Selvfølgelig ikke når der står flasker overalt, men diskret placeret på en hylde i bogreolen eller vitrineskabet kan whiskyflasker bidrage til at give en hyggelig stemning. Bliver du bidt af whisky, kunne du måske endda begynde at samle på flasker.

Relateret Artikler

Gør hverdagen mere miljørigtig

Gør hverdagen mere miljørigtig

Miljøet er i fuld fokus, og mange prøver at blive mere miljørigtige. Det kan dog også være svært, hvor man skal lige skal sætte ind, og hvad man kan gøre. Mange bække små gør en stor å, som et gammelt ordsprog siger, og du kan gøre en forskel i din hverdag for miljøet...

Dyrlægens Gård tilbyder kosttilskud til hunde

Dyrlægens Gård tilbyder kosttilskud til hunde

Har du en hund, en kat eller et andet kæledyr, som du holder af? Så kan du finde kosttilskud til hunde, Virbac hundemad og mange andre foderprodukter til dyr hos Dyrlægens Gård. De dygtige fagfolk bag www.dyrlaegensgaard.dk står også altid klar med gode råd. Læs mere...