Værksted hillerød er et værksted og dækcenter, som ejes af Jens Seidenfaden

JS Carline er et værksted og dækcenter, som ejes af Jens Seidenfaden. Virksomheden åbnede i 2009 og har alt det nyeste udstyr, så alle opgaver kan udføres. JS Carline kan reparere alle bilmærker og udfører alt fra et lille serviceeftersyn til montering af avanceret ekstraudstyr. JS Carline udfører også alt pladearbejde og autolakering. På bygmarken 9, 3650 Ølstykke finder du JS Carline Salg, Værksted og Rustbeskyttelse og på bygmarken 8, 3650 Ølstykke finder du JS Carline Dækcenter. For yderligere oplysninger kan du besøge JS Carlines hjemmeside eller kontakte JS Carline direkte. Læs mere om de mange fordele for dig at besøge værksted hillerød.

Sæsonskift og opbevaring til en fast lav pris hos værksted Hillerød

Leder du efter et dækcenter, der kan tilbyde sæsonskift og opbevaring til en fast lav pris? Så skal du ikke lede længere end til deres dækhotel. Deres erfarne team vil tage sig af dine dæk, så du kan være sikker på, at de er i gode hænder. Kontakt dem i dag for at få mere at vide. De står altid klar til at hjælpe dig med alt indenfor dæk og afmærkninger i dækket. Du kan altid komme forbi dækcenteret i Hillerød hvor du vil få en kanon service og altid skarpe priser, så du med ro i maven kan efterlade dine dæk sammen med os.

18 års erfaring i rengøringsbranchen og har haft ansvaret for næsten alle bilmærker

René, vores nye rengøringsmand, har mere end 18 års erfaring i rengøringsbranchen og har haft ansvaret for næsten alle bilmærker. Han har bl.a. været ansvarlig for kvaliteten hos BMW. Han ved om nogen hvad klargøring er og har øje for detaljer. René går ikke på kompromis med kvaliteten og sørger altid for, at de præparationer, han tager ind, bliver flotte. Derfor tilbyder de gode priser på simple rengøringspakker, for de ved, at du er i gode hænder hos René. Så ring til dem i dag og få et tilbud på en skræddersyet klargøringspakke til din bil.