Vær god ved dig selv

Selvpleje og velvære har en tendens til at blive negligeret i vores tidsalder. Vi har alt for travlt med alt muligt andet. Arbejde, fritidsaktiviteter, sociale medier, nyhederne og jeg kunne blive ved. De fleste af os arbejder med stillesiddende kontorjobs, hvor nakken og ryggen især belastes. Nogle arbejder i håndværkerbranchen, hvor fysisk hårdt arbejde er dagligdag, mens andre arbejder i den offentlige sektor, hvor man går og står det meste af dagen. Kroppen belastes altså på det danske arbejdsmarked, men hvis du også har svært ved at koble af, afstresse og tage dig af kroppen, når du kommer hjem, og også føler, at en dårlig ryg eller ligefrem stress sænker din livskvalitet, så findes løsningen måske lige her.

Perfekt selvpleje

En pigmåtte er ikke en dårlig investering når det kommer til, at passe på sig selv. Sådan en måtte, også kendt som akupressur måtte, eller fra indisk kultur som en sømmåtte, er ideel til dig, der oplever problemer med ryg og nakke, da den hjælper musklerne med at afspænde og slappe af. Den stimulerer muskler, væv og kredsløb, så kroppen kommer i balance, og kan afhjælpe psykiske lidelser som stress, angst og depression. Den kan også være gavnlig for kroppen, som oplever kroniske smerter, har gigt eller fibromyalgi. Det er et perfekt hjælpemiddel til dig, der ønsker at passe mere på dig selv.

Et nemt alternativ

Har du også tendens til at åbne telefonen når du endelig har fri eller får en lille pause? Det kan være uoverskueligt, at skulle i gang med nogle yogaøvelser eller lignende, og derfor er måtten perfekt, fordi den bare skal rulles ud, og så er man klar til at lægge sig til rette. Det kræver ikke meget, at være god ved sig selv, når man har en akupressur måtte ved hånden, og den kan sågar være vanedannende, når først man er kommet i gang.