Vælg det rette gulv til industri

27. september 2021

Sponseret indlæg

Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper, som kan være egnede til industri. Men nogle er alligevel bedre end andre, fordi de tilbyder de rette fordele til den rette økonomi.

Men hvad er det så for en type gulve, der er attraktive for virksomhederne? Det kan f.eks. være industrigulve, som disse, der særligt har styrke og rengøringsvenlighed som de store forcer!

Et industrigulv i materialer som f.eks. epoxy er blevet en favorit, fordi det er så super holdbart. Gulvet males oven på et eksisterende gulv som f.eks. et cementgulv. Hernæst hærder det, og har en utrolig stærk overflade. Det betyder ikke bare, at man kan tabe ting på det, man også at det tåler en høj belastning fra f.eks. maskiner eller andet udstyr, som står på det.

Gulvet er desuden også utrolig let at rengøre, hvilket er værd at tage med. Særligt hvis du er i en branche, hvor der kan være skarpe krav til den hygiejne, der er. Det kunne f.eks. være i en branche, hvor der produceres medicin eller arbejdes med fødevarer.

I den forbindelse er epoxygulvet nemt at holde, fordi det er lagt i ét! Det vil sige, at der ikke er nogle samlinger. Samlinger er normalvis et af de steder, hvor skidt fæstner sig og sætter. Men i kraft af at der ikke er riller eller andet, bliver det let at holde gulvet fri for skidt og snavs.

Også flot design!

Selvom det måske ikke er designet, der er det vigtigste aspekt omkring industrigulve, er det værd at indregne i sine overvejelser. Særligt hvis du f.eks. skal bruge det i omgivelser, hvor der er kundebesøg, kan det være værd at overveje et gulv med lækker finish.

For de kunder, der skal bruge et industrigulv til f.eks.et showroom, skal det naturligvis også være flot. Her kan en højere glans være med til at udgøre en god base, som dine varer kan stå på og træde i karakter fra. Det er med til at skabe et komplet professionelt indtryk.

Relateret Artikler

Gør dine medarbejdere glade

Gør dine medarbejdere glade

I Danmark har vi en tradition for at glæde og forkæle dem, som vi holder af. Det kan både være til jul og fødselsdage, men der behøver heller ikke være en anledning. Vi værner meget om vores nærmeste og hygger os. Men det kan også gælde på arbejdspladsen. Der er mange...

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

Sommeren er for alvor begyndt og det betyder at flere mennesker har nogle fridage i løbet af sommermånederne, som skal bruges på hyggelige stunder og afslapning, for de flestes vedkommende. Der er masser af muligheder for dejlige oplevelser herhjemme, det gælder bare...

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

I en virksomhed handler det om at være fleksibel og omstillingsparat. Du ved nemlig aldrig, hvornår der opstår en uventet situation. Derfor er det f.eks. en god løsning at få hjælp af midlertidige medarbejdere, hvis der lige pludselig er mangel på medarbejdere. Find...