Vælg DC-Supply, når din virksomhed har brug for en 20 fods container

I en verden i konstant forandring vil din virksomhed uden tvivl også have skiftende behov i forhold til plads. Når behovet ændrer sig, kan en container ofte være den rette løsning. Det gælder i øvrigt uanset, hvilken slags branche du befinder dig indenfor.

En 20 fods container kan nemlig bruges til alt fra opbevaring til transport og endda som kontor eller bolig.

Når din virksomhed får behov for en 20 fods container, er der god grund til at vælge DC-Supply som leverandør. Læs med, og bliv klogere på hvorfor.

Utallige 20 fods containerløsninger

Når du vælger DC-Supply som din leverandør af en 20 fods container, får du adgang til et utal af forskellige containermodeller. Her har du mulighed for at vælge netop dén container, der passer bedst til din virksomhed.

Måske har du brug for at opbevare medicin, råvarer eller mad? I så fald kan en køle- eller frysecontainer meget vel være den rette løsning. Har du fået flere medarbejdere, end du har plads til? Så kan en container med indrettet kontor meget vel blive din redning.

Eller har du sendt dine medarbejdere ud på en lokation, hvor de skal overnatte i en vis periode? I det tilfælde kan en container med boligforhold og tilslutning til både el, vand og varme være det rette valg.

Alle disse slags 20 fods containere – samt mange andre varianter – finder du hos DC-Supply.

Leje eller køb – det er helt op til dig

En stor fordel ved DC-Supply er den fleksibilitet, som virksomheden giver dig. Blandt andet vælger du helt selv, om du gerne vil leje eller købe din container. Faktisk har du ikke kun de to muligheder. Du har også mulighed for at vælge at købe brugt. I de tilfælde har containeren ofte nogle skønhedsfejl – men er ellers fuldt ud funktionel.

Ved udlejning af 20 fods container får du optimal fleksibilitet. Det er ideelt, når dine behov til containeren ændrer sig. Det betyder nemlig, at du blot kan udskifte containeren uden at skulle bekymre dig om værditab eller salgsprocessen.

Hvis du ikke ved, om du skal købe eller leje en 20 fods container, står det erfarne personale hos DC-Supply klar til at hjælpe dig. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele. Derfor handler det til syvende og sidst om din virksomhed – og dens behov.