Tyndpladebearbejdning – JH Smede- og Montageservice

11. januar 2022

Sponseret indlæg

Hos JH Smede- og Montageservice leverer vi professionelle løsninger til tyndpladebearbejdning og smedearbejde med fokus på pris, leveringssikkerhed og kvalitet. Vi sikrer os nemlig altid for at alt vores arbejde bliver leveret i kompromisløs kvalitet. Vi er eksperter inden for vores felt og kan hjælpe dig med at føre dit næste projekt ud i livet, da vi har mange års erfaring i bagagen. Derudover råder vi også over en professionel og moderne maskinpark, men mener dog stadig at det vigtigste er mennesket bag maskinen. I mere end 15 år har vi hjulpet både små og store virksomheder, med tyndpladebearbejdning og meget andet for at realisere kunders projekter. Nogle af vores tidligere tilfredse kunder er bl.a. Arla, Lagkagehuset og Nordea.

Hvorfor vælge JH Smede- og Montageservice?

 • En pålidelig partner. Med JH Smede- og Montageservice er du altid garanteret en pålidelig partner, som altid tager dine idéer og forslag alvorligt.
 • DS/EN 1090 certificerede. JH Smede- og Montageservice er EN 1090 EXC3 certificerede og har de fornødne svejsecertifikater som er yderst vigtige.
 • Effektive løsninger. Hos JH Smede- og Montageservice forsøger vi ikke blot at finde den hurtigste løsning, men den mest effektive for alle vores kunder.
 • Nej til plastik. JH Smede- og Montageservice vil være en del af løsningen. Derfor har vi som virksomhed valgt, at sige nej tak til plastik som emballage, da vi mener at pap og papir kan udgøre den helt samme funktion.
 • Vi leverer altid til aftalt tid og pris.
 • Arbejder med store og små virksomheder

Virksomheden JH Smede- og Montageservice blev i 2005 grundlagt af nuværende ejer Johnny Hvolbøl. Kendetegnet ved virksomhed er bl.a. at JH Smede- og Montageservice altid lever kompromisløs kvalitet til aftalt tid og pris. For nyligt i 2021 tiltrådte Christian Hvolkbøl som projekt leder i familieforetagendet. Han har en baggrund som bygningskonstruktør og har derfor en masse års erfaring i byggebranchen med i bagagen.

1500 m2 produktionsareal

Vores tyndplade-afdeling i Karlslunde har et stort lager af tynd- og tykplader, hvilket gør at vi kan garantere en yderst hurtigt og konkurrencedygtig leveringstid ved alle former for pladebearbejdning Alle vores opgaver bliver udført i vores egen maskinpark, hvor vi har alt det rette udstyr.

Kompetencer

 • CAD Tegning
 • Cortenstål
 • Montagearbejde
 • Plasma- og laserskæring
 • Stålkonstruktioner
 • Svejsning
 • Tyndpladebearbejdning

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os. Giv et kald på 30 27 30 27 eller skriv en mail til info@jh-smede.dk – Vi glæder os til at høre fra dig!

Relateret Artikler

Bestil vakuumposer hos os

Bestil vakuumposer hos os

Hos os kan vi tilbyde et stort udvalg af vakuumposer til en masse forskellige formål. I vores store udvalg har vi mange forskellige former for vakuumposer, her tilbyder vi b.la. vakuumposer i rulleform, sidevejs vakuumposer, sous vide-poser og poser som bruges...

Sådan kan du gøre hverdagen lidt sjovere med papmache

Sådan kan du gøre hverdagen lidt sjovere med papmache

Med en travl hverdag er det vigtigt at finde tid til nogle sjove og anderledes aktiviteter i ny og næ. Det er sundt at finde det kreative legebarn frem og lade fantasien styrer en aktivitet, så din hjerne stimuleres. Som familie kan det være en sjov aktivitet at...

Træt af at betale høje priser for læsebriller?

Træt af at betale høje priser for læsebriller?

Så har vi hos billigbrillen.dk løsningen til dig! Vi fører nemlig et fornuftigt udvalg af læsebriller og har gjort det nemt for danskerne at finde billige, gode læsebriller. På vores hjemmeside kan du finde lige den stil, der passer til dig og vi har styrker helt op...