Tre gode råd når du skal holde havefest

Noget af det sjoveste, man kan gøre for sine venner, naboer, kollegaer, medarbejdere eller familie, er at byde dem hjem, åbne hus og have og holde et brag af en fest. Det giver de inviterede en følelse af, at du gerne vil have, at de er en del af dit liv. Måske synes du, at det er lidt grænseoverskridende, og du har svært ved at finde hoved og hale i, hvad du skal finde på til festen. Så har du her tre gode råd, inden du springer ud i planlægningen af din næste havefest.

#1: Skab de rigtige rammer

Når du skal holde en fest, er det helt afgørende, at du danner de helt rigtige rammer til lige netop den fest, du gerne vil holde. Du skal finde det helt rigtige pynt, sammensætte den rigtige playliste, servere den rigtige mad og finde på den rigtige underholdning. Det er alt sammen med til at skabe stemningen, og dén skal være den helt rigtige, før det bliver en god fest.

#2: Orienter dine naboer

Hvis ikke dine naboer er på gæstelisten, er det altid en rigtig god idé at lade dem vide, at du holder den her fest. Så er de forberedt på mange gæster i opgangen eller mange biler på villavejen. Forsikre dem om, at de altid kan give lyd, hvis musikken eksempelvis er for høj. Så slipper du for sure miner og skulende blikke efterfølgende. Måske det endda vil være til din egen fordel, hvis du samtidig inviterer dem ind til en øl eller to.

#3: Skaf professionel rådgivning

Har du stadig svært ved at finde ud af, hvordan du skal stable den her fest på benene – så fortvivl ej. Det er altid en mulighed for dig at søge til et event bureau, som kan rådgive dig om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.