Træbriketter er et hurtigt og miljøvenligt produkt

Træbriketter er gode at tænde op med, hvis man har en brændeovn. Træbriketter skal være af ordentlig kvalitet for at få mest ud af dem. Hvis de er af dårlig kvalitet, kan de smuldre nemt og give ekstra rengøring i hjemmet og andre kan give en kemisk lugt ved afbrænding som ikke er superdejligt. Men hvis man formår at finde en god kvalitet til en ordentlig pris, kan man roligt købe et helt lager og opbevare dem et tørt sted. Man kan derfor også købe træbriketter online og få dem fragtet til hjemmet med hurtig levering. Man kan bestille hele året rundt, og man kan derfor købe om sommeren, hvor det er billigere, fordi det er uden for sæson. Det er derfor smart at have et lille lager klar til vinteren, så man ikke løber tør lige med det samme.

Spar penge og bland træbriketter med kløvet træ

Hvis du har et træ i haven, som du gerne vil have fældet, kan du bruge træet til brænde til brændeovnen. Husk dog at træ skal have en tørretid på et halvt til halvandet år, afhængigt af træsorten. Fyrretræ er den træsort, som tørre hurtigst hen over sommeren. Brug træbriketterne til at tænde op med at brug derefter kløvet træ resten af dagen. Det giver dig en mulighed for at spare penge, da træbriketter er blevet dyre med tiden.

Brændeovn giver mere rengøring i hjemmet

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at sidde en vinteraften med brændeovnen tændt og læse en god bog eller se en film med hele familien. Men man skal huske på, at en brændeovn udvikler meget støv, og man skal derfor gøre rent meget ofte. Ligeledes sætter osen fra brændeovnen sig i malingen, og farven vil derfor famle hen over årene, og skal derfor males igen på et tidspunkt.