Tag på uvant, men hjemlig, ferie med leje af bus

På trods af vort lands fantastiske og umage landskaber, er det de færreste danskere selv, der har været i så godt som alle kroge af det. Det skyldes formentlig noget i retning af, at når man bor trygt et sted, ser man sjældent grund til at tage på opdagelse i det uvisse med samme rammer som det bekendte.

Busleje

Der er intet skønneres – ifølge mange mennesker, der har taget chancen – end at forsøge sig med en anderledes ferie, end hvad man plejer. Der er selvfølgelig en sædvanlighed og afslappethed i at holde sig til samme område, samme bolig/hotel og samme længde af ferien som hvert år. Der er dog noget uforudsigeligt og forsonende ved at tage skridtet videre og lave ferieplaner fra en anden vinkel. Eksempelvis kan der vælges leje af bus. Ved at leje en bus kan man komme land og rige rundt uden selv at skulle være parat til at køre. Dermed kan du og resten af selskabet altså sagtens tillade jer at snuppe den mængde alkohol, som ville sætte jer ude af stand til at køre forsvarligt – I har jo en uindviet chauffør med.

Besparende ferie

Den chauffør, som vil transportere jer rundt, de steder I ønsker og ikke før har gransket med jeres idylsøgende øjne, vil hos flere selskaber have stor erfaring med kørslen. Det vil betyde for jer, at I har en personlig guide med jer, så I fanger de bedste muligheder for at køre og se de helt perfekte steder. Desuden kan I ved at leje en bus købe catering med på turen, hvilket vil sørge for, at I utvivlsomt ikke vil opleve denne slags ferie som jeres almindelige ferie underlegen. Ydermere koster det sandsynligvis ikke de samme pengesummer primært at lade ferien omhandle udsigter, som det gør at lade den handle om restaurantbesøg og luksuspools.