Spar plads på bogreolen med en e-bogslæser

Er du også lidt af en læsehest? Tårner bøgerne op hjemme hos dig og er det næsten ikke til at finde plads til den næste bog på reolen? Bøgerne er skønne og flotte, men pladsen i hjemmet er meget ofte begrænset, og det er ikke altid, at man lige kan finde plads til at hænge en ny bogreol op. Så er det godt, at der er kommet en e-bogslæser. Det er en tablet, som kan indeholde flere tusinde bøger, så at du faktisk kan have adgang til et helt bibliotek hjemme fra din egen stue. E-bogslæser fra Onyx er nem og behagelig at læse fra og designet forsøger at mime læseoplevelsen fra en fysisk bog. Læs med her for at blive klogere på e-bogslæseren, som kan findes hos eBookReader.

Tusinde bøger ved dine fingerspidser

Hvem elsker ikke at se en hel væg fyldt med bøger på rad og række? Men hvis bøgerne strækker sig udover den ene væg, kan det hurtigt blive for meget og ende i at bøgerne står stablet på gulvet og ligger hulter til bulter. Så holder det lige pludselig op med at være charmerende, og det begynder at ligne et antikvariat. Med en e-bogslæser undgår du lige netop det scenarie.

En e-bogslæser kan som sagt indeholde flere tusinde bøger, og den er nem at have med på farten og på ferie, hvor du måske er nødt til at pakke let og ikke kan have fire forskellige bøger med. Der tabletten din ven og vil give dig en dejlig og rolig læseoplevelse, hvor du kan skifte mellem flere forskellige bøger.

Bøger i en digital verden

Nogle af os skal måske lige vænne os til at læse bøger på en skærm i stedet for at have en fysisk imellem vores hænder. Og indrømmet, der er da heller ikke noget som den fysiske vare, hvor man kan lugte til papiret og mærke siderne på fingerspidserne.

Men e-bogslæsere fra eBookReader er en praktisk og fremtidsorienteret løsning til at bringe bøger ind i det 21. århundrede, hvor flere og flere ting bliver klaret over en skærm. Skærmen mimer bogens lidt brune papirsider, og du vender siderne ved at swipe på skærmen, så din oplevelse ligner den, som du har med en fysisk bog. Det bliver ikke meget bedre, og så med et helt bibliotek ved dine fingerspidser.