Snacks til den perfekte filmaften

Om det er til en dateaften med kæresten eller måske en overraskelse til en du holder af, så er en filmaften en skøn måde til både afslapning og hygge.

Snacks

Du kender måske situationen, hvor I lige har sat jer godt til rette og måske endda startet filmen, men så kommer i tanke om, I mangler nogle snacks. Det går jo slet ikke til en filmaften, så det er med at have købt dem ind inden. Der findes jo utallige af forskellige snacks, og det er meget forskelligt hvad folk er til. Om du har den søde tand og foretrækker slik eller is. Ellers kan du shop chokolade hos Online-Kiosken. Til den salte tand kunne det være chips, popcorn, saltstænger eller nødder. Eller måske foretrækker du det sunde som grøntsagsstænger med humus.

Sted

Med snacksne på plads tegner det kun på en god filmaften, men selve stedet kan også gentænkes. Mange ser måske filmen i sofaen, men hvis man skal prøve at tænke ud af boksen, kunne man tage i drive in bio. Eller ellers kunne man smække nogle madrasser i bagagerummet af bilen og køre ud et flot natursted, hvor man så kan nyde en god udsigt, mens man hygger med filmen.

Film

Hovedelementet i en filmaften siger jo nok sig selv, men valg af film er tit noget, som kan være en lang proces og skabe stor uenighed mens man scroller igennem de utallige muligheder på diverse streamingtjenester. Når mulighederne er så mange, kan det nogle gange virke uoverskueligt. Hvis man er til de ældre eller mest kendte film, kan man prøve at søge på ting som ”top 50 film i historien” på google, for at få sig lidt inspirationsmateriale. Hvis man mere er til de nye film, så frigives film hurtigere i dag på streamingtjenester, og nogle mens de stadig går i biografen.