Skab et hyggeligt hjemmekontor

14. oktober 2021

Sponseret indlæg

Er du så heldig at have et rum til overs i boligen? Så kan det anbefales at omdanne det til et kontor. Herunder guider vi dig til den perfekte indretning af hjemmekontoret, som både kan bruges som arbejdsplads – og gæsteværelse i weekenderne.

Et indbydende arbejdsrum
Først og fremmest, så handler det om at skabe de helt rigtige rammer. Hvis kontoret primært skal bruges som arbejdsplads – så skal det både været et rum, som er indbydende og motiverende.

  • Et skrivebord vil formentlig være det centrale møbel på kontoret. Her handler det om at have et skrivebord og en kontorstol, som matcher hinanden. Klik ind på stressless møbler som sælger kontorstole i høj kvalitet og siddekomfort – på denne måde kan du sidde behageligt ved skrivebordet i stribevis af timer uden at opleve gener og ømhed.

  • Husk den personlige indretning på kontoret, så du er omringet af behagelige ting. Dette kan fx være frodige grønne planter, og nogle smarte plakater fx med motiverende citater. Hæng også gerne en opslagstavle op på kontoret, som kan give et godt overblik over kommende deadlines, møder og lignende.

  • Når kontoret skal bruges som arbejdsplads, så er belysningen vigtig. Hvis man sidder i et dunkelt rum, så kan ens øjne hurtig blive trætte. Sørg derfor at installere nogle lamper med et hvidt klart lys – og stil gerne skrivebordet nær et vindue, så du både kan få frisk luft og noget naturligt lysindfald.

Det funktionelle kontor

Du kan med fordel indrette kontoret med en gæsteseng eller en blød sovesofa. På denne måde har du altid en ekstra plads til sovende gæster, så de er fri for at sove på sofaen i stuen. Således udnytter du pladsen på dit kontor bedst muligt med flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Hvis du ønsker en skarpere opdeling i rummet, så kan det være en god idé med en rumdeler.

Relateret Artikler

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

I har projekt ”nyt køkken” på tegnebrættet og er i tvivl om, hvorvidt de hårde hvidevarer skal udskiftes, eller om I blot kan nøjes med at reparere dem? I vil måske købe noget helt nyt, men er i tvivl om, hvad I skal gå med. Både i forhold til mærke og...

Derfor er støvsugning vigtigt!

Derfor er støvsugning vigtigt!

Et rent hjem er et lykkeligt hjem. Det er ikke kun mere behageligt at bo i et ryddeligt rum, men det kan også være sundere for dig og din familie. Støv og andre allergener kan hurtigt ophobes, især hvis du har kæledyr eller bor i et støvet område. Regelmæssig...

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Hos Direkte Import kan du få smukke, sorte skænke. Med disse får du ikke kun et møbel, hvor du kan opbevare dine sager, du får også et stykke interiør, som klæder ethvert hjem. Klikker du ind på www.direkteimport.dk, finder du også New Yorker spejle. Disse er stilrene...