Skab et hyggeligt hjemmekontor

14. oktober 2021

Er du så heldig at have et rum til overs i boligen? Så kan det anbefales at omdanne det til et kontor. Herunder guider vi dig til den perfekte indretning af hjemmekontoret, som både kan bruges som arbejdsplads – og gæsteværelse i weekenderne.

Et indbydende arbejdsrum
Først og fremmest, så handler det om at skabe de helt rigtige rammer. Hvis kontoret primært skal bruges som arbejdsplads – så skal det både været et rum, som er indbydende og motiverende.

  • Et skrivebord vil formentlig være det centrale møbel på kontoret. Her handler det om at have et skrivebord og en kontorstol, som matcher hinanden. Klik ind på stressless møbler som sælger kontorstole i høj kvalitet og siddekomfort – på denne måde kan du sidde behageligt ved skrivebordet i stribevis af timer uden at opleve gener og ømhed.

  • Husk den personlige indretning på kontoret, så du er omringet af behagelige ting. Dette kan fx være frodige grønne planter, og nogle smarte plakater fx med motiverende citater. Hæng også gerne en opslagstavle op på kontoret, som kan give et godt overblik over kommende deadlines, møder og lignende.

  • Når kontoret skal bruges som arbejdsplads, så er belysningen vigtig. Hvis man sidder i et dunkelt rum, så kan ens øjne hurtig blive trætte. Sørg derfor at installere nogle lamper med et hvidt klart lys – og stil gerne skrivebordet nær et vindue, så du både kan få frisk luft og noget naturligt lysindfald.

Det funktionelle kontor

Du kan med fordel indrette kontoret med en gæsteseng eller en blød sovesofa. På denne måde har du altid en ekstra plads til sovende gæster, så de er fri for at sove på sofaen i stuen. Således udnytter du pladsen på dit kontor bedst muligt med flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Hvis du ønsker en skarpere opdeling i rummet, så kan det være en god idé med en rumdeler.

Relateret Artikler

Skærebræt: Det Uundværlige Værktøj i Dit Køkken

Skærebræt: Det Uundværlige Værktøj i Dit Køkken

Skærebrættet er et af de mest grundlæggende og uundværlige køkkenredskaber. Uanset om du er en professionel kok eller en ivrig hjemmekok, spiller skærebrættet en central rolle i din daglige madlavning. Denne artikel vil udforske betydningen af skærebrætter, de...

Spar plads på bogreolen med en e-bogslæser

Spar plads på bogreolen med en e-bogslæser

Er du også lidt af en læsehest? Tårner bøgerne op hjemme hos dig og er det næsten ikke til at finde plads til den næste bog på reolen? Bøgerne er skønne og flotte, men pladsen i hjemmet er meget ofte begrænset, og det er ikke altid, at man lige kan finde plads til at...

Danske designmøbler

Danske designmøbler

I dette indlæg vil vi gerne præsentere dig for et dansk design møbel, der har fået stor anerkendelse både i Danmark og internationalt. Vi taler om ingen ringere end "The Egg" - en stol designet af den verdensberømte danske arkitekt og designer, Arne Jacobsen. "The...