Skab et hyggeligt hjemmekontor

14. oktober 2021

Sponseret indlæg

Er du så heldig at have et rum til overs i boligen? Så kan det anbefales at omdanne det til et kontor. Herunder guider vi dig til den perfekte indretning af hjemmekontoret, som både kan bruges som arbejdsplads – og gæsteværelse i weekenderne.

Et indbydende arbejdsrum
Først og fremmest, så handler det om at skabe de helt rigtige rammer. Hvis kontoret primært skal bruges som arbejdsplads – så skal det både været et rum, som er indbydende og motiverende.

  • Et skrivebord vil formentlig være det centrale møbel på kontoret. Her handler det om at have et skrivebord og en kontorstol, som matcher hinanden. Klik ind på stressless møbler som sælger kontorstole i høj kvalitet og siddekomfort – på denne måde kan du sidde behageligt ved skrivebordet i stribevis af timer uden at opleve gener og ømhed.

  • Husk den personlige indretning på kontoret, så du er omringet af behagelige ting. Dette kan fx være frodige grønne planter, og nogle smarte plakater fx med motiverende citater. Hæng også gerne en opslagstavle op på kontoret, som kan give et godt overblik over kommende deadlines, møder og lignende.

  • Når kontoret skal bruges som arbejdsplads, så er belysningen vigtig. Hvis man sidder i et dunkelt rum, så kan ens øjne hurtig blive trætte. Sørg derfor at installere nogle lamper med et hvidt klart lys – og stil gerne skrivebordet nær et vindue, så du både kan få frisk luft og noget naturligt lysindfald.

Det funktionelle kontor

Du kan med fordel indrette kontoret med en gæsteseng eller en blød sovesofa. På denne måde har du altid en ekstra plads til sovende gæster, så de er fri for at sove på sofaen i stuen. Således udnytter du pladsen på dit kontor bedst muligt med flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Hvis du ønsker en skarpere opdeling i rummet, så kan det være en god idé med en rumdeler.

Relateret Artikler

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Skal du flytte til hovedstaden, så bør du finde en lejlighed, der matcher dine kriterier og behov, så du får det bedste sted at bo. Hos Go’Bolig har de løsningen med deres fantastiske lejligheder i København. De har et varieret udbud, der gør det muligt for dig at...

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker vægge og ståltrapper fra First Floor CPH er interiørløsninger, der passer enormt godt ind i moderne danske hjem. Får du installeret en af disse løsninger i dit hjem, vil det få en meget unik stil. Her i artiklen kan du blive klogere på materialerne og...

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvis du har planer om at bygge et nyt hus, er en af de første ting, du skal overveje, omkostningerne. For hvad koster det at bygge et hus? Det er ikke billigt i hvert fald, men lige her har du mulighed for at blive klogere på, hvad det koster. Priserne pr....