Sard Copenhagen – hudpleje til gravide

Er du gravid, og ønsker du at forkæle dig selv og din hud? Leder du efter hudpleje, som hverken skade din sarte hud eller din baby? Så bør du tage et kig på udvalget fra Sard Copenhagen.

Sard Copenhagen er hud- og kropspleje til dig, der er på udkig efter rene, naturlige og milde produkter, men som ikke ønsker at gå på kompromis med effektivitet og luksus. Produkter fra Sard Copenhagen opfylder netop disse krav, idet de er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Derudover er de opbygget af nogle helt bestemte basisolier – arganolie, mandelolie og abrikosolie.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Sard Copenhagen.

Historien om Sard Copenhagen

Sard Copenhagen er et dansk hudplejebrand, som blev startet og udviklet af en kosmetolog tilbage i 2011. Det er således et brand med masser af erfaring, og du kan trygt stole på disse produkter. Man udvikler enkle og milde produkter til de forskellige hudtypers behov. Du har mulighed for at skræddersy din helt egen hudplejerutine, hvor du finder produkter til både rens, pleje, næring, fugt og genopbygning af huden – både krop og ansigt. Det er også et brand, som ønsker at passe på miljøet. Alle produkternes emballage er nemlig organisk nedbrydeligt, og på den måde skåner de miljøet. Du kan altså med god samvittighed forkæle dig selv med produkter fra Sard Copenhagen.

Lækre produkter til cupping

Blandt produkterne fra Sard Copenhagen finder du også en sugekop til ansigtet. Denne kan du bruge til det, man kalder cupping. Dette er en effektiv behandling til at få sundere bindevæv. Derudover fjerner det også ophobede affaldsprodukter samt forbedrer din blodcirkulation. Hertil bør du bruge en olie fra Sard Copenhagen, og allerede efter et par dage vil du kunne se forskel. Du vil blandt andet kunne se dannelsen af nye hudceller, opstramning og marketing af huden. Din hud vil desuden få mere glød og være synlig mere stram og frisk at se på. Med Sard Copenhagen får du simple alt-i-én-løsninger, der er nemmere at inkorporere i en travl hverdag. Du kan med stor fordel gå på opdagelse blandt de mange lækre produkter.