Sådan skaber du den rette halloweenhygge i hjemmet

Halloween er ankommet, og selvom det mest er en højtid der bliver fejret i USA, kan man også få meget hygge og uhygge med i Danmark. Halloweens store tema er selvfølgelig gys og gru, og det er i hvert fald den perfekte ramme til at skabe et uhyggeligt hjem. Skal du holde fest? Eller blot hygge dig med nogle venner, så går det også. Du kan sagtens skabe små twists derhjemme for at skabe den uhyggelige stemning til den store dag. Der er mange måde at pynte sit hjem på, og faktisk er det muligt at genbruge eksisterende ting derhjemme. For eksempel er det muligt at genbruge gamle vinflasker, som du måske ikke har skaffet af med endnu. Du kan udforske den mere uhyggelige og gammeldags gotiske stil derhjemme, ved at bruge vinflaskerne som lysestageholdere.

Lækre halloween-snacks

Lækre og fine halloween snacks er også med til at skabe den fede halloween stemning. Det kan være nemmest at friste sine gæster med uhyggelige desserter som cupcakes med skræmmende pynt. Man kunne også pynte småkager med spindelvæv og andre uhyggelige sager, der kan være med til at skabe den gode halloween stemning i blandt gæsterne. Det kunne også være friskt at servere mad der består af græskar, for eksempelvis græskarsuppe. Denne type mad vil klæde et uhyggeligt aftenselskab i blandt venner.

Pynt bordet med uhyggelige ting

Der findes mange forskellige pynteting til hjemmet, det kunne eksempelvis være en græskar til at stå ude, som er den mest klassiske måde at sætte halloween i gang. Du kan også hænge skeletter og spøgelseslagen rundt omkring. Men hvorfor ikke også pynte spisebordet med disse ting? På denne måde kan I også spise med uhyggen omkring jer. Derudover kan man også dække bordet med uhyggelige mørkefarver, dugen kunne være sort og guld farvet, og man kunne også farve græskaren en anden uhyggelig farve, mens den står på bordet.