Sådan sælger du din brugte minilæsser

25. november 2021

Sponseret indlæg

En minilæsser er en fantastisk maskine, hvis eneste ulempe er, at den er forholdsvis dyr og at det er en maskine man ikke bruger så meget, medmindre man ejer et entreprenør- eller håndværkerfirma. Som privatperson er det sjældent man får brug for en minilæsser, andet end hvis man skal bygge haven om, anlægge en pool, eller rive sit hus ned. Det kan derfor være en god idé at sælge sin minilæsser inden den mister så meget værdig, at det bliver en dårlig forretning for dig. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan og hvorhenne, du kan sælge din brugte minilæsser og stadig tjene penge på den mens du kan.

Køb og salg platforme

Et af de mest oplagte steder at sælge sin minilæsser, som privatperson, er på køb og salgs platform som Den Blå Avis og Gul og Gratis. Her kan man i forvejen finde alt mellem himmel og jord, så en minilæsser til salg vil ikke være noget særsyn. Uanset hvad du sælger, så bør du undersøge markedet først, for at finde af hvad gennemsnitsprisen på en brugt minilæsser i samme stand som din, er værd. Du kan herefter sætte prisen lidt højere eller lidt mindre, alt efter stand eller hvor hurtigt du bare vil af med den. Det er dog vigtigt at du forholder dig realistisk og ikke forventer du kan få mere, end hvad der er fair. Folk der køber denne typer maskiner, ved nemlig godt hvad de er værd.

Facebook Marketplace eller grupper

Facebook har sin helt egen salgsplatform, hvor man kan sætte sit brugte udstyr til salg og sælge det direkte over Facebook. Marketplace er stort set det samme som Den Blå Avis, men fordelen er, at man kan se hvem der henvender sig, på en mere åben og offentlig måde, end man kan på DBA. Facebooks grupper er også et godt sted at sælge sine brugte ting. Der findes nemlig grupper om alt og med garanti også grupper, der omhandler brugt udstyr som for eksempel minilæsser, traktorer og andre former for maskiner, man kan bruge i byggeriet. Så det kan være en god og profitabel idé, at finde nogle af disse grupper på Facebook.

Relateret Artikler

Dyrlægens Gård tilbyder kosttilskud til hunde

Dyrlægens Gård tilbyder kosttilskud til hunde

Har du en hund, en kat eller et andet kæledyr, som du holder af? Så kan du finde kosttilskud til hunde, Virbac hundemad og mange andre foderprodukter til dyr hos Dyrlægens Gård. De dygtige fagfolk bag www.dyrlaegensgaard.dk står også altid klar med gode råd. Læs mere...

Lav din research inden du laver et pantebrevslån

Lav din research inden du laver et pantebrevslån

Låntagerne bør ikke kun tage hensyn til deres nuværende økonomiske situation, men også til potentielle ændringer i fremtiden, som kan påvirke deres evne til at betale. Det er også vigtigt at undersøge og sammenligne forskellige långivere og typer af pantebrevslån for...