Sådan hænger du gardiner op

17. maj 2022

Sponseret indlæg

Hvis du har prøvet at hænge gardiner op før, så ved du også, at det faktisk slet ikke er så nemt, som det måske umiddelbart lyder. At hænge gardiner op kan tværtimod være en både besværlig og lang proces, hvor mange ting kan gå galt undervejs. Vi vil her komme ind på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du hænger gardiner op.

Forskellige gardiner til forskellige rum

Når du skal have nye gardiner i din bolig, er det første du skal, at finde ud af hvilken slags det skal være. De nye gardiner skal jo helst passe ind i boligens øvrige indretning og samtidig give optimal solafskærmning.

Hvert rum har forskellige behov, som der skal tages højde for. Til soveværelset er det fx nærliggende at vælge mørklægningsgardiner, mens det til køkkenet eller stuen vil være mere optimalt med transparente eller delvist transparente gardiner, så der kan komme godt med lys ind om dagen. Du bør dog ikke vælge helt forskellige gardiner fra rum til rum, da det godt kan komme til at se lidt spøjst ud.

Når du har valgt dine gardiner, er det tid til at måle op. Det er vigtigt, at du får målt korrekt op, så gardinerne ikke kommer til at hænge skævt. De fleste gardiner kan monteres både på væggen, på vinduesrammen eller i loftet. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at montere dine gardiner, men vær opmærksom på om stilen og funktionaliteten bliver, som du gerne vil have den.

Få hjælp af gardinbussen

Hvis du synes, det hele lyder lidt besværligt, så forstår vi det godt. Heldigvis er der hjælp at hente. Det er nemlig muligt at bestille en gardinbus, som kommer hjem til dig og opsætter alle dine gardiner. Når du vælger at få hjælp fra gardinbussen, er du garanteret at dine gardiner monteres korrekt.

Relateret Artikler

Tre gode råd når du skal holde havefest

Tre gode råd når du skal holde havefest

Noget af det sjoveste, man kan gøre for sine venner, naboer, kollegaer, medarbejdere eller familie, er at byde dem hjem, åbne hus og have og holde et brag af en fest. Det giver de inviterede en følelse af, at du gerne vil have, at de er en del af dit liv. Måske synes...

Blødgøringsanlæg priser – Læs med her

Blødgøringsanlæg priser – Læs med her

Blødgøringsanlæg priser varierer afhængigt af producenten. Samtidig afhænger blødgøringsanlæg priser af, om anlægget lagrer eller regenererer kalken, og af anlæggets kapacitet. De billigste modeller af blødgøringsanlæg priser starter fra lige under 9 000 DKK og de...

Flot design og høj kvalitet af jou quilts tæpper

Flot design og høj kvalitet af jou quilts tæpper

Jou Quilts tæpper er en fantastisk måde at tilføje et stænk af farve og mønster til dit hjem. De smukke farvekombinationer og unikke designs vil være med til at skabe en hyggelig og glad følelse i ethvert rum. Med så mange forskellige stilarter at vælge imellem er du...