Sådan hænger du gardiner op

17. maj 2022

Sponseret indlæg

Hvis du har prøvet at hænge gardiner op før, så ved du også, at det faktisk slet ikke er så nemt, som det måske umiddelbart lyder. At hænge gardiner op kan tværtimod være en både besværlig og lang proces, hvor mange ting kan gå galt undervejs. Vi vil her komme ind på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du hænger gardiner op.

Forskellige gardiner til forskellige rum

Når du skal have nye gardiner i din bolig, er det første du skal, at finde ud af hvilken slags det skal være. De nye gardiner skal jo helst passe ind i boligens øvrige indretning og samtidig give optimal solafskærmning.

Hvert rum har forskellige behov, som der skal tages højde for. Til soveværelset er det fx nærliggende at vælge mørklægningsgardiner, mens det til køkkenet eller stuen vil være mere optimalt med transparente eller delvist transparente gardiner, så der kan komme godt med lys ind om dagen. Du bør dog ikke vælge helt forskellige gardiner fra rum til rum, da det godt kan komme til at se lidt spøjst ud.

Når du har valgt dine gardiner, er det tid til at måle op. Det er vigtigt, at du får målt korrekt op, så gardinerne ikke kommer til at hænge skævt. De fleste gardiner kan monteres både på væggen, på vinduesrammen eller i loftet. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at montere dine gardiner, men vær opmærksom på om stilen og funktionaliteten bliver, som du gerne vil have den.

Få hjælp af gardinbussen

Hvis du synes, det hele lyder lidt besværligt, så forstår vi det godt. Heldigvis er der hjælp at hente. Det er nemlig muligt at bestille en gardinbus, som kommer hjem til dig og opsætter alle dine gardiner. Når du vælger at få hjælp fra gardinbussen, er du garanteret at dine gardiner monteres korrekt.

Relateret Artikler

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Skal du flytte til hovedstaden, så bør du finde en lejlighed, der matcher dine kriterier og behov, så du får det bedste sted at bo. Hos Go’Bolig har de løsningen med deres fantastiske lejligheder i København. De har et varieret udbud, der gør det muligt for dig at...

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker vægge og ståltrapper fra First Floor CPH er interiørløsninger, der passer enormt godt ind i moderne danske hjem. Får du installeret en af disse løsninger i dit hjem, vil det få en meget unik stil. Her i artiklen kan du blive klogere på materialerne og...

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvis du har planer om at bygge et nyt hus, er en af de første ting, du skal overveje, omkostningerne. For hvad koster det at bygge et hus? Det er ikke billigt i hvert fald, men lige her har du mulighed for at blive klogere på, hvad det koster. Priserne pr....