Sådan hænger du gardiner op

17. maj 2022

Sponseret indlæg

Hvis du har prøvet at hænge gardiner op før, så ved du også, at det faktisk slet ikke er så nemt, som det måske umiddelbart lyder. At hænge gardiner op kan tværtimod være en både besværlig og lang proces, hvor mange ting kan gå galt undervejs. Vi vil her komme ind på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du hænger gardiner op.

Forskellige gardiner til forskellige rum

Når du skal have nye gardiner i din bolig, er det første du skal, at finde ud af hvilken slags det skal være. De nye gardiner skal jo helst passe ind i boligens øvrige indretning og samtidig give optimal solafskærmning.

Hvert rum har forskellige behov, som der skal tages højde for. Til soveværelset er det fx nærliggende at vælge mørklægningsgardiner, mens det til køkkenet eller stuen vil være mere optimalt med transparente eller delvist transparente gardiner, så der kan komme godt med lys ind om dagen. Du bør dog ikke vælge helt forskellige gardiner fra rum til rum, da det godt kan komme til at se lidt spøjst ud.

Når du har valgt dine gardiner, er det tid til at måle op. Det er vigtigt, at du får målt korrekt op, så gardinerne ikke kommer til at hænge skævt. De fleste gardiner kan monteres både på væggen, på vinduesrammen eller i loftet. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at montere dine gardiner, men vær opmærksom på om stilen og funktionaliteten bliver, som du gerne vil have den.

Få hjælp af gardinbussen

Hvis du synes, det hele lyder lidt besværligt, så forstår vi det godt. Heldigvis er der hjælp at hente. Det er nemlig muligt at bestille en gardinbus, som kommer hjem til dig og opsætter alle dine gardiner. Når du vælger at få hjælp fra gardinbussen, er du garanteret at dine gardiner monteres korrekt.

Relateret Artikler

Begynd at gøre din have forårsklar med tre tips

Begynd at gøre din have forårsklar med tre tips

Har du en have? Er den begyndt at se lidt trist ud her til vinter? Foråret begynder lige så stille at nærme sig, og derfor er det en god idé allerede nu at overveje, hvilke tiltag du skal i gang med ude i haven. Du kan så småt begynde at anskaffe dig nødvendige ting,...

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Der er mange fordele ved at anvende LED strips i hjemmet. Deres kompakte design, gør at det er muligt at anvende dem stort set overalt i hjemmet, hvor der er behov for belysning. Modsat LED pærer og lamper, er du ikke plads begrænset med LED strips. LED strips har...

Det rette værktøj til at ordne jeres have

Det rette værktøj til at ordne jeres have

Nu når vejret viser sig fra den mere grå side, begynder især træ og planter også at se mere kedelige ud. I sommer har haven måske stået helt grøn og frodig, hvor alle sunde planter og træer, har dækket deres døde naboer. Dette er virkelig noget der kommer frem, når...