Sådan bliver I klar til skolestart

28. september 2021

Sponseret indlæg

Et skoleår der kommer godt fra start er en god begyndelse. Uanset om du er forælder til et barn, der skal starte i skole for første gang eller om du har et større barn, er forberedelser med til at give et godt udgangspunkt.

De sidste dage i ferien er oplagte til at blive klar til skolestart og få købt indbindingspapir, blyanter, farver, viskelæder. Derudover vælger mange at købe klistermærker med navn, som kan sættes på uden på bøger, mapper, legetøj og meget andet. Det er nemt at bestille klistermærker med navn online. Hos firmaet Ikast Etiket kan klistermærkerne bestilles i præcis den størrelse I gerne vil have. I kan også selv designe klistermærkerne med forskellige baggrunde, farver, figurer, skrifttyper og –farver.

Hvor bruger man klistermærker med navn?

  • Penalhuset: Der er mange ting i penalhuset, som let kan blive væk og børn låner gerne deres skriveredskaber ud til sidemanden. Med helt små klistermærker, fx Minimærket er det nemt at sætte navn på alt fra blyanter, linealer, lommeregner og det andet i penalhuset.

  • Bøger/mapper: I mange skoler er det et krav at børnene skal sætte navn uden på de indbundne bøger eller mapper. Design jeres egne klistermærker og skriv gerne navn og klassetrin. Et tip er at have forskelligt bogbind til hvert fag, men det kan også være I synes det er nemmere at skrive fag direkte på klistermærkerne. I kan også sagtens bruge de samme klistermærker på madkasser og drikkedunke. Klistermærkerne klarer uden problemer den daglige tur i opvaskemaskinen.

  • Tøj: Når ungerne løber i skolegården glemmer de hurtigt, at de har smidt en trøje på jorden, når klokken ringer og det er tid til at komme ind igen. Med navn (og evt. klassetrin) er det nemt for andre at forene ejermand og trøje igen. Klistermærkerne til tøj er uden laminering og lavet til at sidde i tøj.

Bestil gerne klistermærkerne en uges tid inden skolestart, så I har dem klar, når ungerne kommer hjem med bøger.

Relateret Artikler

Gør dine medarbejdere glade

Gør dine medarbejdere glade

I Danmark har vi en tradition for at glæde og forkæle dem, som vi holder af. Det kan både være til jul og fødselsdage, men der behøver heller ikke være en anledning. Vi værner meget om vores nærmeste og hygger os. Men det kan også gælde på arbejdspladsen. Der er mange...

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

Sommeren er for alvor begyndt og det betyder at flere mennesker har nogle fridage i løbet af sommermånederne, som skal bruges på hyggelige stunder og afslapning, for de flestes vedkommende. Der er masser af muligheder for dejlige oplevelser herhjemme, det gælder bare...

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

I en virksomhed handler det om at være fleksibel og omstillingsparat. Du ved nemlig aldrig, hvornår der opstår en uventet situation. Derfor er det f.eks. en god løsning at få hjælp af midlertidige medarbejdere, hvis der lige pludselig er mangel på medarbejdere. Find...