Sådan bliver I klar til skolestart

Et skoleår der kommer godt fra start er en god begyndelse. Uanset om du er forælder til et barn, der skal starte i skole for første gang eller om du har et større barn, er forberedelser med til at give et godt udgangspunkt.

De sidste dage i ferien er oplagte til at blive klar til skolestart og få købt indbindingspapir, blyanter, farver, viskelæder. Derudover vælger mange at købe klistermærker med navn, som kan sættes på uden på bøger, mapper, legetøj og meget andet. Det er nemt at bestille klistermærker med navn online. Hos firmaet Ikast Etiket kan klistermærkerne bestilles i præcis den størrelse I gerne vil have. I kan også selv designe klistermærkerne med forskellige baggrunde, farver, figurer, skrifttyper og –farver.

Hvor bruger man klistermærker med navn?

  • Penalhuset: Der er mange ting i penalhuset, som let kan blive væk og børn låner gerne deres skriveredskaber ud til sidemanden. Med helt små klistermærker, fx Minimærket er det nemt at sætte navn på alt fra blyanter, linealer, lommeregner og det andet i penalhuset.

  • Bøger/mapper: I mange skoler er det et krav at børnene skal sætte navn uden på de indbundne bøger eller mapper. Design jeres egne klistermærker og skriv gerne navn og klassetrin. Et tip er at have forskelligt bogbind til hvert fag, men det kan også være I synes det er nemmere at skrive fag direkte på klistermærkerne. I kan også sagtens bruge de samme klistermærker på madkasser og drikkedunke. Klistermærkerne klarer uden problemer den daglige tur i opvaskemaskinen.

  • Tøj: Når ungerne løber i skolegården glemmer de hurtigt, at de har smidt en trøje på jorden, når klokken ringer og det er tid til at komme ind igen. Med navn (og evt. klassetrin) er det nemt for andre at forene ejermand og trøje igen. Klistermærkerne til tøj er uden laminering og lavet til at sidde i tøj.

Bestil gerne klistermærkerne en uges tid inden skolestart, så I har dem klar, når ungerne kommer hjem med bøger.