Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Der er mange fordele ved at anvende LED strips i hjemmet. Deres kompakte design, gør at det er muligt at anvende dem stort set overalt i hjemmet, hvor der er behov for belysning. Modsat LED pærer og lamper, er du ikke plads begrænset med LED strips. LED strips har mange praktiske funktioner, og kan bruges i de fleste situationer, hvor der kræves lys. LED lysbånd kan blandt andet anvendes, som belysning til industri. Den nemme montering med strips, gør at de hurtigt og nemt kan monteres de steder, der kræves belysning.

Der er mange måder at opgradere dit hjem med LED strips på. Om det er gamerværelset, der skal opgraderes med farvet LED lysbånd, værkstedet eller garagen, så er der mange måder at få integreret LED lysbånd på. De fleste LED strips kan anvendes både indendørs og udendørs, alt efter hvilken IP klasse de tilhører. Det kunne eksempelvis være udenfor som en del af julens juledekorationer. Vær dog opmærksom på at det koster at have lys tændt.

Der er altså rig mulighed for, at få integreret nogle fede og praktiske løsninger både indendørs og udendørs. Der er desuden mulighed for at styre mange LED lysbånd med smartphonen.

Integrer LED strip indendørs og udendørs

Der findes et stort udvalg af forskellige LED strips. I de private hjem er det ofte 12v og 24v LED strips, der bliver anvendt, hvilket gør det væsentligt mere sikker selv at montere dem og justere længden. En stor del af led strips kan vise forskellige effekter og farver. Det betyder, at denne type lys kan glæde hele familien, om det er i køkkenet, haven, garagen eller ungdomsværelset. LED strips giver dig mulighed for at trække dem langs panelerne i loftet, hvilket kan give en hyggelig og flot stemning til et rum.

En stor del af LED strips kan anvendes udendørs. Når LED strips skal anvendes udendørs, er det vigtigt at de lever op til de krav, der findes for den pågældende IP klassificering. LED lysbånd er meget anvendt i blandt andet garager, haven eller værkstedet. Lysbåndene kan fås i forskellige lysfarver og styrker, der gør at de kan anvendes i stort set alle situationer, om de skal bruges til praktisk arbejde eller skal give mere liv i haven.

Mulighed for at styre LED strips med smartphone

Mange LED strips har mulighed for styring med smartphone. Mange kender følelsen, man har glemt at slukke lyset, når man er taget hjemmefra, og går og tænker over det hele dagen. Med styring via smartphonen, har du mulighed for at slukke for lyset efter du er taget hjemmefra. De fleste lysbånd kræver kun en enkel app installation, der så giver dig mulighed for at styre lysfarven, effekter, slukke og tænde. Ved at integrere LED strips i smarthome, giver det dig muligheder for at lave nogle fede løsninger.