Sådan leverer du den bedste fragtservice til dine kunder

Fragt, shipping, levering. Kært barn har mange navne, men som forretningsejer er du klar over, at kundeservice i 2022 handler om nem, billig og effektiv levering. Internettet har fuldstændig revolutioneret den måde, handel og service fungerer på: folk vil gå på nettet, bestille deres produkter og få dem leveret til deres dør. Og det skal være nemt, sikkert og hurtigt.

Få mange leveringsmuligheder i én

Du er ikke den eneste, der har fundet ud af, at fragt og levering er altafgørende for god business. Derfor er der de seneste år opstået tusindvis af handelsfirmaer, som gerne vil teame op med dig og levere pakker til dine kunder. Men hvordan vælger man den rigtige? Det gør man ved, slet ikke at vælge. Med WooCommerce Shipping får du muligheden for at teame up med mange leveringspartnere på samme tid. De forskellige transportører har nemlig forskellige pakkeshops og leveringsområder og tider, og derfor gør WooCommerce Shipping det muligt for dine kunder, med få klik, at vælge mellem for eksempel GLS, Postnord, Bring eller UPS til at levere deres pakke. På den måde giver du dine kunder den bedste service, fordi de får lov til at vælge en pakkeløsning, der passer bedst til dem.

Sammen skaber i bedre muligheder for hinanden

Som forretningsejer kan du ikke stå for al ting selv. Du har produkter, hjemmeside og regnskab at tage dig af, så lad da nogle andre stå for leveringen. På den måde sikrer du kvalitetssikret service, der indrettes efter din business’ behov. Lær også af hinandens forretningsmodeller og bliv klogere på, hvilke muligheder der findes derude. Og del profitten for smart og hurtig service og tilfredse kunder. Det er den nye måde at køre business på. Det er smart, hurtigt og effektivt, og det er sådan, man bliver konkurrencedygtig på det nye marked på nettet.