Sådan finder du den rigtige indlægssål

Det er en ren jungle derude for der er rigtig mange, som gerne vil hjælpe dig til at få den support, som netop DU behøver for at undgå smerter og ubehag i krop og fødder. Har du overvejet en indlægssål, som kan være i det meste af dit fodtøj? Altså i alt fra sneakers og løbesko, gummistøvler og træsko med hælkappe, sandaler, højhælede støvler og sko etc? Indlægssålerne fra Align Footwear er kun 0,5 cm tykke og passer derfor i det meste fodtøj – endda fodboldstøvler og skistøvler! Det er nemlig vigtigt, at når du benytter dig af indlægssåler, så skal de kunne bruges så meget som overhovedet muligt, så din krop og fødder får den ultimative støtte og lindring 24/7/365.

Patenteret og innovativ nytænkning – baseret på ren logik!

Vidste du godt, at ca 75-80% af verdens befolkning går skævt på deres fødder?  En skæv fodafvikling – altså det, at man går indad eller udad på sine fødder (også kaldet pronation og supination) kan give udfordringer op igennem kroppen, hvor både knæ, hofte, lænd og ryg kan rammes. Indlægssålerne fra Align Footwear er lavet af stødabsorberende materiale, som hindrer unødige stød og pres op igennem kroppen. Det resulterer oftest i mindre træthed og langt mere energi efter en lang dag på benene. Den patenterede trepunktsteknologi på indlægssålerne fra Align Footwear gør, at du intet andet sted vil finde et tilsvarende produkt – de er helt unikke. De tre støttepunkter er nemlig placeret på ydersiden af indlægssålerne og sikrer, at din fod, hæl og ankel rettes op til en lige og sund neutral position.

Indlægssålerne, der giver fuld tilfredshed på 60 dage – eller pengene tilbage

Husk venligst på, at kroppe og fødder er forskellige – derfor er det yderst vigtig, at give de indlægssåler, som du vælger at afprøve, den nødvendige tid til at virke. Det betyder, at du skal have tid til langsomt at vænne dine fødder og krop til den nye og korrekte stilling. På to måneder skal du kunne mærke en positiv effekt ved brugen af Align Footwear indlægssålerne. Hvis ikke, kan du få dine penge refunderet.