Sådan får du styr på dit hår

For mange mænd kan det være en frustrerende kamp at forsøge at style deres hår. Uanset om det er enkelte stædige hår der driller eller en generelt ustyrlig frisure, kan det virke som en umulig opgave at få håret til at ligge, som du ønsker. Ved at indarbejde hårprodukter i din daglige rutine, kan du tæmme din frisure og få dit hår præcist som du vil have og foretrækker det. Produkter som hårvoks, gelé og hårspray giver ekstra hold, så du kan tæmme flyvende hårstrå og holde dit hår på plads hele dagen. Desuden kan produkterne tilføje ekstra tekstur og volumen til et mere poleret look. Så næste gang du kæmper med uvilligt hår om morgenen, så prøv at gribe efter et stylingprodukt, og se, hvordan det forvandler dit look. Omfavn hårprodukternes muligheder, og sig farvel til de dårlige hårdage for altid. Hvilket hårprodukt du bør vælge, er i sidste ende helt op til dig. I resten af denne artikel, kan du derfor finde inspiration til hvilke muligheder du har, når det kommer til de produkter der findes på markedet, som kan style dit hår bedst.

Hårvoks

Voks til hår er nok det mest almindelige og populære produkt, indenfor hårstyling. Det skyldes i de fleste tilfælde, at det er utroligt let at arbejde med og dermed let at få håret til at makke ret. Man tager blot en lille klump og varmer den op mellem håndfladerne, ved at gnide dem godt mod hinanden og herefter påføres det håret i lette og roligt bevægelser. Fordi det er så let at bruge, er hårvoks også vores anbefaling.

Hårgelé

Dette produkt til styling af hår var nok mest populært tilbage i 90’erne, hvor man ikke kunne finde én ung man eller teenagedreng, som ikke havde en ordentlig mængde gelé i håret. Fordelen ved gelé er, at det får håret til at sidde og ikke rykke sin en millimeter ud af stedet. Det er fint til nogle frisurer, men overordnet set kan det være noget klistret rod. Det giver også håret et look, hvor det er tydeligt at man har brugt gelé.

Hårspray

Spray til håret er nok mest brugt af piger, men som dreng kan det også benyttes til at style håret. På samme måde som med voks, så er det utroligt let at bruge. Man skal blot trykke på knappen og sprøjte løs. Ulempen ved spray er, at det kræver store mængder at opnå det samme resultat, som med hårvoks.