Pixojet – En online ’Super-Store’ som dækker samtlige købsbehov ét sted

Behov for nye printerpatroner? En oplader til din bærbare Macbook pc? En power bank? En stilfuld lædertaske? Måske noget nyt legetøj til børnene eller gaming udstyr?

Hos webshoppen Pixojet.dk finder du alt overstående og meget mere til samlet ét sted til nogle af landets bedste priser, hvis ikke de bedste!

+8.000 varenumre i sortiment

Mere præcist, så har Pixojet +8.000 varenumre i sortiment spredt udover kategorierne blækpatroner, lasertonere, kontorartikler, leg og fritid samt elektronik tilbehør.

Det brede produktudvalg består af produkter fra store, kendte danske og udenlandske mærker såvel som no-name produkter og produkter produceret i egne brandnavne.

Foruden de store printermærker HP, Brother, Epson, Canon m.fl., forhandler Pixojet i skrivende stund produkter fra over 50 kendte mærker heriblandt DYMO, Logitech, Muud og Staedtler.

Til alle produkter findes billeder og produktbeskrivelser, som gør bestillingen nem for dig, da du kan se og læse om produkterne, inden du vælger at komme dem i kurven.

Online ’hjælp-til-selvhjælp’-guides tilgængelige

Hos pågældende webshop finder du også en lang række hjælp-til-selvhjælp-guides lavet på baggrund af ofte stillede spørgsmål om bl.a. printere, printerfunktioner, udskrivning samt blækpatroner og tonere.

Står du til eksempel overfor en udfordring med din printer, udenfor virksomhedens åbningstid, hvor kundeservice desværre ikke kan være dig behjælpelig, så kan du læse disse og løse de fleste udfordringer på egen hånd.

Kompatible printerpatroner og lasertonere – Pixojets eksistensgrundlag, speciale og bestseller

Pixojets eksistensgrundlag, speciale og ekspertise findes i printuniverset, og virksomhedens bedst sælgende produktområder er til stadighed printerpatroner og lasertoner – særligt de kompatible af slagsen.

Hos Pixojet kan du frit vælge imellem originale og kompatible blæk- og farvepatroner samt tonere, men det er de sidstnævnte forbrugsstoffer, som i særdeleshed trækker kunder fra hele landet til shoppen – og med god grund.

Pixojets kompatible printerpatroner og lasertonere kan anvendes på lige fod med originale printerpatroner og lasertonere fra eksempelvis HP, Brother, Canon og Epson, og de leverer en stort set tilsvarende udskriftskvalitet; den store og afgørende forskel på de to typer af forbrugsstoffer findes i prisen.

De kompatible forbrugsstoffer køber Pixojet, igennem eget indkøbskontor i Danmark og i Kina, direkte ved nøje udvalgte tredjepartsproducenter, hvorved diverse fordyrende mellemled spares, og udsalgspriserne kan presses langt under markedspriserne på tilsvarende originale forbrugsstoffer til stor gavn for dig som forbruger.

Hos Pixojet behøver du med andre ord ikke at betale mere end højest nødvendigt for blækpatroner og toner til din printer; med sin prisgaranti sikres du tilmed Danmarks absolut billigste priser på kompatible forbrugsstoffer på Pixojet.dk.

Reducér printomkostninger med op til 90%

Ønsker du også at skåne din pengepung for unødvendigt dyre, originale blækpatroner og tonere?

Så giv Pixojets kompatible printerpatroner og lasertonere et forsøg!

Du har intet at miste.

Tværtimod kan du spare dig selv for en masse penge, eftersom du kan reducere dine printomkostninger med op til 90% ved at anvende kompatible forbrugsstoffer i din printer.

Virksomheden yder 2 års reklamationsret, hele 5 års produktgaranti samt 120 dages returret.

Dag-til-dag-levering på næsten alle varer

Afgiver du en ordre hos webshoppen, får du i de fleste tilfælde allerede glæde af dine bestilte produkter dagen efter.

For Pixojet er det altafgørende, at virksomhedens mange kunder får en lynhurtig levering hver gang, og af selvsamme årsag lagerfører virksomheden størstedelen af sit store og brede produktsortiment.

Hvad enten, du ønsker at få din ordre leveret hjem til eller til nærmeste pakkeshop, er helt op til dig; hos Pixojet kan du vælge begge leveringsmetoder fra hele tre fragtudbydere, DAO, GLS og Postnord.

Så har du lidt forskellige købsbehov, som Pixojets produktsortiment kan få dækket, og ønsker du at undgå at stå i lange butikskøer i store hyper-markeder eller storcentre og slippe for kørslen til og fra fysiske butikker (særligt i disse tider med tårnhøje benzinpriser!), så er Pixojet.dk et oplagt sted at handle!

Læs mere her.