Pas på din smartphone

10. maj 2023

Sponseret indlæg

Måske tror du, at overskriften handler om at forhindre at din mobil bliver stjålet. Eller er en opfordring til ikke at glemme, hvor du lægger den fra dig. Og det er jo egentlig også fornuftige bekymringer, i betragtning af, hvor dyrt og besværligt det er, at skulle erstatte en smartphone med dertil hørende simkort.

Men i stedet er fokus på at behandle din mobile ven godt, så den holder længe. Ved at bruge din mobiltelefon i mange år, nedsætter du dit CO2 aftryk betydeligt. Og du sparer penge.

Spild af ressourcer

Vi danskere har en tendens til at skifte vores mobiltelefon ud alt for tit. Vi vil helst have den nyeste model og kasserer derfor hurtigt den gamle, selv ved den mindste skade eller tegn på alder. Men produktionen af nye smartphones er meget ressourcekrævende. For eksempel indeholder hver telefon mange forskellige sjældne metaller. Så hvis du vil gøre din del for miljøet, bør du holde liv i din nuværende mobiltelefon så længe som muligt.

Reparer i stedet for at kassere

Hvis uheldet er ude og din mobiltelefon får en skade eller tekniske problemer, kan det ofte betale sig at forsøge at få den repareret. Mobil reparation er i dag blevet nemt at få udført, og mange firmaer tilbyder at fikse mange af de gængse problemer og skader, der kan opstå i en smartphones levetid. Gå online for at søge efter en reparatør i nærheden af dig. Alternativt kan du vælge at sende din defekte telefon, men dette vil alt andet lige betyde længere reparationstid på grund af forsendelse frem og tilbage.

Forlæng levetiden

Du kan også selv gøre et par ting, for at holde din smartphone i god form. Batteriets levetid forlænges således, hvis du oplader ifølge producentens anbefalinger. Et cover eller etui beskytter mod skrammer og ridser. Og håndter den fornuftigt – den udgør trods alt en betydelig værdi.

Relateret Artikler

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Der er mange fordele ved at anvende LED strips i hjemmet. Deres kompakte design, gør at det er muligt at anvende dem stort set overalt i hjemmet, hvor der er behov for belysning. Modsat LED pærer og lamper, er du ikke plads begrænset med LED strips. LED strips har...

På www.headset.dk er der Plantronics headsets

På www.headset.dk er der Plantronics headsets

Mangler du nogle headsets i tårnhøj kvalitet til din virksomhed? Så klik ind på www.headset.dk. Her finder du nemlig headsets, der er perfekt egnede til kontorbrug. Folkene bag www.headset.dk har været i branchen i mange år, og de ved nøjagtigt, hvad virksomheder skal...

Træt af bøvlet med at koge æg? Prøv en æggekoger

Træt af bøvlet med at koge æg? Prøv en æggekoger

Som en af køkkenets basisvarer er æg en alsidig base for utallige lækre opskrifter. Men det kan ofte være besværligt at tilberede dem - for lidt kogte æggehvider, for gennemstegt æggeblomme og risikoen for, at knækkede skaller kan forurene resten af ingredienserne....