På udkig efter ståltrapez eller tagstensplader i høj kvalitet? Så besøg profilmetal.dk

Når du skal have lagt tag, eller der skal laves en facade på et skur eller andet, så er Profilmetal A/S helt klart stedet for dig at finde materialer. De har alt, du skal bruge til ståltag og -facader, og de sørger altid for at levere i høj kvalitet. Du finder både ståltrapez og tagstensplader i deres udvalg.

Vælg TP19 ståltrapez fra Profilmetal A/S til dit tag

Skal du bruge gode produkter i høj kvalitet til tag eller facade? Så er ståltrapez et godt og logisk valg. Du finder et bredt udvalg hos Profilmetal A/S, der alle er CE-godkendte. Du kan derfor være sikker på, at både kvalitet og sikkerhed er i orden. Ståltrapez er ofte anvendt til tage, men det er også brugt meget til facader. Virksomheden har dem fra 18 mm til 35 mm, og det er muligt at tilvælge antikondens på deres plader af ståltrapez. De har forskellige typer ståltrapez, men deres mest populære modeller er TP19 og TP20. Disse typer ståltrapez bruges oftest til mindre byggerier som brændeskure, carporte og haveskure, men de kan også bruges til større projekter som lagerbygninger. Derudover kan ståltrapez monteres ovenpå allerede etablerede tage. Leder du efter ståltrapez, så bør du lægge vejen ind forbi profilmetal.dk. Her finder du et bredt udvalg af ståltrapez, og du kan få helt op til 40 års garanti.

Tagstenplader sikrer dig et flot teglstenslook uden besvær

Er det på tide at lægge tag på byggeprojektet? Så er det en god ide, at du vælger en god og fleksibel løsning. Profilmetal A/S har et udvalg af tagstensplader, der er en flot og let løsning, når det kommer til tage. Tagstensplader er en ideel løsning for dem, der elsker tegltaget, men ikke har hverken tid eller lyst til at stå med vedligeholdelsen af det. Tagstensplader har det klassiske look uden alt besværet. Deres tagstensplader gør, at du ikke skal bekymre dig om, hvorledes der samler sig mos og skidt på taget. Foruden udseendet og den minimale vedligeholdelse er der meget andet praktisk ved tagstensplader. Blandt andet er tagstensplader en god måde at spare på naturens ressourcer, da de er genanvendelige. Da tagstenspladerne er lavet i stål, der ikke udskiller radon, flygtige kemikalier eller gasser, så er det også et helbredsvenligt valg. Du behøver heller ikke bekymre dig om skadedyrsbehandling, og da det hverken er brændbart eller absorberer vand, har du færre naturlige skader. Som med alle deres andre produkter finder du tagstensplader i mange farver, og alle er CE-godkendte. Lyder det som noget for dig, så tag ind forbi profilmetal.dk, og find dine nye tagstensplader.