Optimer din affaldshåndtering med en udendørs skraldespand eller en containerskjuler fra ZENZO

ZENZO er eksperter i skraldesortering, og de har et stort udvalg til boligbyggerier, kommuner og anlæg. Søger du en udendørs skraldespand eller en containerskjuler, så læs med her.

En udendørs skraldespand med praktisk design

ZENZO designer udendørs skraldespande, rygerum, busskure, cykelparkering, offentlige bænke, miljøløsninger og meget mere. De har mange års erfaring med at arbejde med offentlige institutioner, kommuner og boligforeninger etc. Hvis du søger en praktisk udendørs skraldespand til gaden i din kommune, til baggården i boligkarréen eller lignende, så kan du helt sikkert finde præcis det, du skal bruge, i deres store udvalg. De har mange forskellige praktiske design at vælge imellem med bl.a. cigaretslukker, askebæger, lås, let poseskiftning etc. Når man skal købe en udendørs skraldespand, så skal man tænke over, hvordan denne lettest kan benyttes af de forskellige brugere. Der er de almindelige mennesker, som skal kunne komme af med deres affald, og det skal være let, for ellers ender det bare på jorden. Desuden er der dem, der tømmer skraldespanden og skifter poserne, og de skal også have let adgang og gode arbejdsforhold. Desuden skal en udendørs skraldespand være til at få øje på, men man ønsker heller ikke, at den “tager for meget plads” visuelt. I butikken finder du stilrene og stilfærdige design af udendørs skraldespande til offentligt brug. Der findes forskellige modeller, som bl.a. indeholder flere spande til sortering, og der findes også ophængte modeller samt skraldespande med motiv – fx smiley-skraldespande.

Forskøn miljørigtige løsninger med en containerskjuler

ZENZO sælger også containerskjulere, og de har forskellige modeller i butikken, hvoriblandt de kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til containerne i baggården eller på gaden. Affaldscontainere er ikke for smukke at se på, det kan vi vist alle blive enige om, men de er højst nødvendige og hjælper os af med vores affald hver dag, så det ikke ligger i gaderne og rådner. En containerskjuler er til for at gemme det ikke så appetitlige syn af containere bag et læhegn eller et overdække, så man slipper for at se på dem. Der findes mange forskellige løsninger, og de bruges især i boligkarréer og baggårde, hvor man har brug for mange affaldscontainere til de mange beboere eller restauranter, og her ønsker man at skjule dem for at slippe for at se på dem. Du kan helt sikkert finde en god model i butikken, som passer til dine behov for at gemme containerne væk. Der findes store og små modeller samt åbne og helt lukkede design. Find en smart containerskjuler på www.zenzo.dk, hvor du kan finde alt inden for affaldssortering og miljøløsninger. De har masser af forskellige design af skraldespande og andet til offentligt brug. Læs mere på siden.