Nyd boblerne og gør hverdag til en fest

29. november 2021

Sponseret indlæg

Der er noget magisk omkring bobler. At åbne en mousserende vin og nyde den bringer som regel smil frem på folks læber. Bobler er forbundet med fejringer og særlige lejligheder. Bobler er det vi i mange år har skænket til nytårsaften og andre store begivenheder. Men der kan også være dage udenfor weekender og nytårsaften, hvor der er en mindre fejring eller hyggelig stund, hvor man kan have lyst til et glas mousserende vin. Med alkoholfattige vine og bobler kan du uden bekymringer tage dig et glas på en hverdag. Det er en stigende tendens at drikke alkoholfri vine og bobler, og der findes en masse spændende varianter i et marked, der er i rivende udvikling. Prøv for eksempel lavendel hidcote blue, som er en prisvindende og økologisk flaske bobler – et super lækkert alternativ til alkoholiske drikke.

 

Løft glasset og vær en del af festen

Der er mange gode grunde til at fravælge alkohol. Måske er du gravid, allergisk overfor alkohol, træt eller måske har du bare ikke lyst til at blive påvirket og fuld. Med lavendel hidcote blue bobler kan du stadig løfte glasset og være en del af festen. Lavendel hidcote blue bobler fås i en flot og elegant champagneflaske og kan med fordel serveres afkølet i et champagneglas.

 

Server bobler til forret eller hovedret

Lavendel hidcote blue bobler er lavet på lavendelblomst med noter af æbler, citrus og ingefær. Det er en skøn og forfriskende drik at servere til en forret eller en let hovedret. Boblerne og den lethed, der følger med, gør det luksuriøst og festligt. Fordelen er, at gæsterne kan læne sig tilbage og ikke være bekymret for at få for meget alkohol i kroppen under den festlige og hyggelige stund.

 

Spred det gode budskab og giv bobler i gaver

Hvis ikke du allerede havde fået øjnene op for alkoholfri bobler af høj kvalitet og med mange mulige smagsvarianter, så har du det nu. Spred det gode og positive budskab om fordelene ved alkoholfri bobler og giv lavendel hidcote blue bobler i gaver. Det er en anderledes gave, der giver folk noget at tale om. For mange kender til det at være nødt til at sige nej tak til alkohol, fordi man skal køre hjem. Med lavendel hidcote blue og andre spændende varianter af alkoholfattige bobler kan du og dine venner roligt tage et ekstra glas bobler.

Relateret Artikler

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Når man skal flytte til en ny bolig, er det ofte en proces, der kan være tidskrævende og en smule udfordrende. Der er en masse ting, der skal falde styr på, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man lige får styr på det hele. Du kan læse videre i denne guide...

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Som rytter ved vi alle, at valget af den rigtige stævnejakke kan være afgørende for vores præstationer. Det handler ikke blot om udseendet, men også om komforten, bevægeligheden, og om jakkens evne til at holde os varme og tørre. Men med så mange forskellige...