Noget der med garanti holder i længden

Vil du have noget til virksomheden der med garanti holder i længden og kan holde til de fleste opgaver den skal udføre? Køb genopladelige batterier, der kan holde de helt store mekanismer i gang. Alt fra gadebelysning til vindmøller og det derimellem.

Kan du klare en hel dag uden brug af strøm?

Vi lever i en verden, hvor ting der kræver strøm, er en meget stor del af vores hverdag. En hver mands ege, som for eksempel mobiltelefoner og computere suger en kæmpe mængde strøm. Eller hver gang vi skal have en kop te, kaffe eller tænder lyset. Der er en uendelig lang liste af ting man kan nævne, der bruger strøm, alene i hjemmet. Så er der også alt det uden for hjemmet. De fleste ting du finder i bybilledet, som gadebelysning, overvågning og reklamedisplays er det et blybatteri, der gemmer sig bag ved og holder det hele kørende. Prøv at forestille dig, at alt der bruger strøm blev fjernet. Ingen i dagens Danmark, går igennem en hel dag uden at bruge eller støde ind i noget, der ikke bruger strøm. Det er blevet en så almindelig ting, at vi tager det som en selvfølge at det er der og at det virker. Der bliver fortsat udviklet ting, der har brug for strøm og det er en verden, der vil blive ved med at være i udvikling.

Hvad er fordelene ved blybatterier?

Blybatterier er det der bliver brugt mest til de ting i industrien, der er mere energikrævende. For eksempel transportsystemer og endda automatiserede trucks. Blybatterier er noget der kan holde til lidt af hvert og er en stærk energikilde, der er genopladelig og holder i mange år. Batterierne få i mange forskellige størrelser og der findes forskellige slags, der opfylder forskellige behov. Blybatterier giver lys til gadelygterne ude foran dit vindue, i mange gode år.