New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker vægge og ståltrapper fra First Floor CPH er interiørløsninger, der passer enormt godt ind i moderne danske hjem. Får du installeret en af disse løsninger i dit hjem, vil det få en meget unik stil. Her i artiklen kan du blive klogere på materialerne og stilen. Vi fortæller også mere om de mennesker, der står bag First Floor CPH og deres håndværk.

Veldesignet New Yorker væg hos First Floor CPH

Hvis du er på jagt efter en væg og er vild med de amerikanskinspirerede design, så er en New Yorker væg formentlig løsningen til dig. Lad lyset skinne igennem til soveværelset, så du kan vågne til, at solen står op, og afskærm lyd og lugt, så din søvn er uafbrudt og behagelig. Du finder New Yorker vægge hos First Floor CPH. Her har de et stort udvalg af vægge, som består af ruder. På deres hjemmeside finder du billeder, hvor du kan se New Yorker væggene og drage inspiration. Der er masser af standardløsninger, som med stor sandsynlighed passer til dine behov. Hvis det ikke er tilfældet, så tilbyder First Floor CPH også skræddersyede løsninger. Der skal være en New Yorker væg til enhver. First Floor CPH er en pålidelig butik, hvis medarbejdere er specialiserede i at lave New Yorker vægge. Deres store ekspertise og erfaring gør, at de er blevet meget populære hos deres kunder. Er du interesseret, kan du gå ind på www.firstfloorcph.dk og læse mere om eksempelvis de materialer, der bliver anvendt i deres produkter.

Find en stilren ståltrappe til hjemmet

Ligesom deres New Yorker vægge er ståltrapper fra First Floor CPH i høj kvalitet. De er håndlavede og speciallavede til alle de hjem, hvor de bliver installeret. Mange vælger også at supplere deres New Yorker væg med en ståltrappe, fordi de passer så enormt godt sammen stilmæssigt. De fleste moderne hjem har lyse vægfarver, hvorfor en ståltrappe kommer til at give en flot kontrast i rummet. De laver både løsninger til indendørs og udendørs ståltrapper. Klikker du ind på www.firstfloorcph.dk kan du hurtigt finde nogle billeder, der kan tjene som inspiration. Du kan få ligeløbstrapper, kvartløbstrapper, rundetrapper og så videre. Der er ståltrapper med trætrin, som kan fås i både lys og mørk eg, der bryder med stålet. Der er også ståltrapper med stilrent glasværn. Hos First Floor CPH har de løsninger til alle. Hvis du har brug for rådgivning i forhold til en ståltrappe, bør du helt sikkert kontakte dem. Deres store ekspertise vil bestemt komme dig til fordel, når du skal tage beslutningen om nyt interiør i dit hjem.