Marinebutik i Vejle – alt til båden

Med 30-års jubilæum i branchen har den danskejede udstyrsbutik Marinebutikken Vejle solgt bådudstyr og rådgivet danskere landet over. I 1994 startede de med at importere trollingbåde fra Sverige, og 1997 åbnende bådforretningen i Vejle inklusiv et værksted og en udstyrsbutik.

Over årene er deres primære fokus blevet udstyrsbutikken ved Vejle Lystbådehavn. Med tre årtier i branchen har de med deres fagkundskab været med til at skabe og opretholde et godt ry, hvilket har resulteret i, at de har måtte oprette en supplerende webshop til Vejle-butikken. Her kan de udbyde deres ekspertise og produkter til danskere, uanset hvor de befinder sig i landet.

Stort udvalg inden for bådudstyr

Marinebutikken Vejle gør en stor dyd ud af at hjælpe og stræber efter, at kunderne går derfra tilfredse og glade. Derfor har de et bredt udvalg af bådudstyr, der i butikken i Vejle, men også i webshoppen, strækker sig over produkter lige fra spændebånd og flag til anker og solpaneler.

Virksomheden samarbejder med nogle af de største udstyrsleverandører, hvilket gør det muligt for dem blandt andet at tilbyde gode kampagnepriser. Kontakt dem allerede i dag, eller tjek deres webshop for at høre om de nyeste kampagner.

Både online og offline

Hvis der er produkter eller reservedele, som du står og mangler, men ikke kan finde på webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte Marinebutikken Vejle på mail eller telefon. Så undersøger de mulighederne for at bestille de ønskede varer hjem til dig.

Hvis du bor i nærheden af butikken, står deres medarbejdere altid klar til en snak og kan tjekke lageret for at se, om varerne skulle gemme sig der. Uanset om varerne bliver fundet eller ej, er deres butik i Vejle altid et besøg værd for ægte båd-entusiaster.

Altid åben webshop

Er Vejle ikke i nærheden af dig, så er deres webshop www.vejlemarineservice.dk et fremragende alternativ til butikken. På webshoppen kan du som bådejer eller båd-entusiast navigere gennem deres udvalg af bådudstyr. Her finder du også de seneste tilbud og kontaktinformationer, hvis det skulle ske, at webshoppen ikke har det, som du mangler.

Oveni har de også en side specifkt til tips og nyheder, hvor de har samlet de seneste relevante informationer, som bådejere kan stå og mangle. Uanset om du leder efter et specifikt produkt, reservedele eller mangler sparring, er deres mail altid åben.