Leje af vinterdæk giver din bil nye muligheder

Vinterdæk er et must i Sverige fra december til marts. Hos Dalkia gør de det nemt for dig at leje vinterdæk, så du kan fokusere på det vigtigste – at køre sikkert i vintervejr. Med deres dækaftale får du et overblik over dine omkostninger og slipper for at skulle forholde dig til dæk. Du lejer vinterdæk til din bil til en fast pris – og så kommer de og skifter dem der, hvor din bil står. Når det gælder dæk, er det bedre at leje end at eje. Med et dæktilbud fra dem lejer du nye sommer- og vinterdæk. Det betyder, at du ikke behøver at investere i dyre dæk, samtidig med at du altid er sikker på at køre sikkert og godt. Lej dine vinterdæk til en fast månedlig pris.

Leje af vinterdæk til dig og din bil

Hvis du er træt af at køre til og fra værkstedet, hver gang du skal skifte dine dæk, kan en dækkontrakt være en god løsning for dig. Med en dækkontrakt kommer de ud til dig og sætter nye dæk på din bil. De tager også de overskydende dæk med tilbage til deres professionelle dækhotel. Alt dette er inkluderet i din dækkontrakt, så du behøver ikke at bekymre dig om det. Med en dækaftale behøver du kun at beskæftige dig med dækkene på din bil. Så bliver det ikke meget nemmere. Du behøver ikke bekymre dig om opbevaring af dæk eller andet i forbindelse med dem – de tager sig af det hele for dig. Så hvorfor ikke give dem en chance? Du vil måske blive overrasket over, hvor problemfrit det kan være.

Få nye dæk ved at leje af vinterdæk

Hvis du ikke er sikker på, hvilke dæk der passer til din bil, kan deres erfarne personale hjælpe dig med at vælge. På den måde behøver du aldrig at tvivle på din beslutning. De ved, hvor vigtigt det er at få de rigtige dæk til din bil. De spiller trods alt en afgørende rolle for at holde dig sikker på vejen. Så hvis du nogensinde er i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge, skal du sørge for at spørge os. De vil med glæde hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Rubberduck er et dækfirma, der blev grundlagt af to ambitiøse iværksættere, der begge hedder Oliver. De startede Rubberduck, fordi de så store huller i dækbranchen med hensyn til service, bekvemmelighed og troværdighed. De er forpligtet til at give deres kunder den bedst mulige oplevelse, uanset om de køber dæk, får monteret deres dæk eller blot tjekker deres dæktryk.