LED belysning til industri – forbedrer dit arbejdsmiljø

Arbejder du indenfor industri erhvervet, og ønsker du at skabe det bedste arbejdsmiljø for dine medarbejdere? Så bør du tage et kig på LED belysning til industri.

Arbejdsmiljøet skal være i orden, og her er lys og vedligeholdelse en vigtig faktor. Med LED belysning til industri er du sikret mod elektronisk støj og påvirker ikke diverse elektronisk udstyr. Desuden tåler disse rengøring med højtryk, og er derfor også egnet til fødevareindustrien. Du får altså stærkt lys, som nemt og hurtigt kan rengøres uden at blive ødelagt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af LED belysning til industri.

De mange fordele ved LED belysning til industri

Med LED belysning til industri får du nem installation. Her bruges eksempelvis Plug´ N Play løsningen, der nemt kan monteres af almindeligt personale eller en el-installatør. Du finder også armaturer til fast installation med Push In klemmer. Derudover sparer du markant på elregningen med LED belysning. Du sparer helt op til 50-80% om året, afhængigt af den nuværende belysning. LED belysning til industri er også langtidsholdbar med 5-10 års garanti og 50.000-100.000 timers levetid. Alt udstyret er desuden vandtæt og “anti corrovsive” beskyttet, og kan udsættes for salt, ammoniak, rengøringsmidler samt nogle syrer mm.

Stort udvalg af LED belysning til industri

Med det store udvalg af LED lys, er der garanti for, at du finder noget, som passer til lige præcis din industri. Disse er også godkendt til staldmiljøer, således kan du sørge for den perfekte belysning for dine dyr og dig selv. Der er naturligvis forskellige typer lys til forskellige dyr, hvorfor du nemt kan finde frem til de rigtige lys til dine dyr. LED belysning findes også i mange forskellige størrelser, alt efter hvor stort et areal de skal kunne dække, samt hvor højt der er til loftet. Du kan med stor fordel tage et kig på udvalget af LED belysning til industri, hvor der er garanti for, at du finder noget, der kan hjælpe din industri med at få et bedre arbejdsmiljø. Dette er både en fordel for dig, dine kollegaer og dine dyr.