Lav din mad helt fra bunden – og spar penge

25. marts 2022

Sponseret indlæg

Penge vil de fleste gerne have så mange af som muligt, for jo flere penge man har. Desværre stiger priserne på mange madvarer for tiden rigeligt. Dette gør, at mange – måske inklusiv dig – vil finde andre måder at skaffe billige råvarer på.

Lav en køkkenhave

En køkkenhave er en nem måde at få billige fødevarer på. Det kræver lidt mere arbejde, da du skal plante grøntsager på egen hånd og derefter passe dem ved bl.a. at vande dem, så de kommer i vækst og gror tilstrækkeligt til, at du senere kan tage dem op fra jorden og tilberede mad med dem. Arbejdet lønner sig dog, når du til meget få penge får en masse grøntsager ud af, som du kan lave din aftensmad med fremfor grøntsagerne til mange penge i supermarkedet.

Du kan her på Skive Netavis læse en artikel om fem måder at reducere dit madspild på nu, hvor fødevarepriserne stiger gevaldigt. Det gælder både dig, der kommer fra Skive, og dig, der ikke gør.

Dyrk urter i køkkenet

Du kan også dyrke andet end blot grøntsager. Du kan for eksempel dyrke forskellige urter i plantekasser i dit køkken. På den måde har du altid urterne lige ved hånden. Urter er både sunde og kan tilføje en masse smag til en ret og dermed komplimentere din madlavning.

Der er mange årsager til, at det er praktisk at dyrke sine egne råvarer i det omfang, det er muligt. Som allerede nævnt sparer du penge på det, fordi du ikke skal købe de samme råvarer i supermarkedet. Derudover giver det dig sandsynligvis også en tilfredsstillende følelse af stolthed og endnu mere taknemmelighed, når maden kommer på bordet. Du nyder muligvis maden mere, når du selv har dyrket mange af madvarerne, fordi du ved, hvor meget arbejde det har krævet fra jord til gryde.

Relateret Artikler

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Skal du flytte til hovedstaden, så bør du finde en lejlighed, der matcher dine kriterier og behov, så du får det bedste sted at bo. Hos Go’Bolig har de løsningen med deres fantastiske lejligheder i København. De har et varieret udbud, der gør det muligt for dig at...

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker vægge og ståltrapper fra First Floor CPH er interiørløsninger, der passer enormt godt ind i moderne danske hjem. Får du installeret en af disse løsninger i dit hjem, vil det få en meget unik stil. Her i artiklen kan du blive klogere på materialerne og...

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvis du har planer om at bygge et nyt hus, er en af de første ting, du skal overveje, omkostningerne. For hvad koster det at bygge et hus? Det er ikke billigt i hvert fald, men lige her har du mulighed for at blive klogere på, hvad det koster. Priserne pr....