Lav din mad helt fra bunden – og spar penge

25. marts 2022

Sponseret indlæg

Penge vil de fleste gerne have så mange af som muligt, for jo flere penge man har. Desværre stiger priserne på mange madvarer for tiden rigeligt. Dette gør, at mange – måske inklusiv dig – vil finde andre måder at skaffe billige råvarer på.

Lav en køkkenhave

En køkkenhave er en nem måde at få billige fødevarer på. Det kræver lidt mere arbejde, da du skal plante grøntsager på egen hånd og derefter passe dem ved bl.a. at vande dem, så de kommer i vækst og gror tilstrækkeligt til, at du senere kan tage dem op fra jorden og tilberede mad med dem. Arbejdet lønner sig dog, når du til meget få penge får en masse grøntsager ud af, som du kan lave din aftensmad med fremfor grøntsagerne til mange penge i supermarkedet.

Du kan her på Skive Netavis læse en artikel om fem måder at reducere dit madspild på nu, hvor fødevarepriserne stiger gevaldigt. Det gælder både dig, der kommer fra Skive, og dig, der ikke gør.

Dyrk urter i køkkenet

Du kan også dyrke andet end blot grøntsager. Du kan for eksempel dyrke forskellige urter i plantekasser i dit køkken. På den måde har du altid urterne lige ved hånden. Urter er både sunde og kan tilføje en masse smag til en ret og dermed komplimentere din madlavning.

Der er mange årsager til, at det er praktisk at dyrke sine egne råvarer i det omfang, det er muligt. Som allerede nævnt sparer du penge på det, fordi du ikke skal købe de samme råvarer i supermarkedet. Derudover giver det dig sandsynligvis også en tilfredsstillende følelse af stolthed og endnu mere taknemmelighed, når maden kommer på bordet. Du nyder muligvis maden mere, når du selv har dyrket mange af madvarerne, fordi du ved, hvor meget arbejde det har krævet fra jord til gryde.

Relateret Artikler

Nye møbler? Det skal du være opmærksom på

Nye møbler? Det skal du være opmærksom på

At købe nye møbler kan være en stor investering, og derfor er det vigtigt at overveje nøje, hvornår det er nødvendigt for dig at købe nye møbler, og hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter dem. Læs med her for at blive klogere på, hvordan du smartest køber...

Hold dine vinduer rene og pletfri med professionelle vinduespudsere

Hold dine vinduer rene og pletfri med professionelle vinduespudsere

Rene vinduer er afgørende for ethvert hjem eller virksomhed. Rene vinduer giver ikke kun en smuk udsigt til omgivelserne, men de kan også reducere energiforbruget. Derfor er det vigtigt at hyre professionelle vinduespudsere, der sikkert kan fjerne snavs, støv,...

Alt du behøver at vide om teltudlejning

Alt du behøver at vide om teltudlejning

Telte kan være en fantastisk måde at nyde naturen på uden at skulle bekymre sig om dyrt udstyr eller besværet med at vedligeholde dit eget telt. Uanset om du skal på camping i en weekend med venner eller familie eller er vært for en stor begivenhed som f.eks. et...