Lav din mad helt fra bunden – og spar penge

25. marts 2022

Sponseret indlæg

Penge vil de fleste gerne have så mange af som muligt, for jo flere penge man har. Desværre stiger priserne på mange madvarer for tiden rigeligt. Dette gør, at mange – måske inklusiv dig – vil finde andre måder at skaffe billige råvarer på.

Lav en køkkenhave

En køkkenhave er en nem måde at få billige fødevarer på. Det kræver lidt mere arbejde, da du skal plante grøntsager på egen hånd og derefter passe dem ved bl.a. at vande dem, så de kommer i vækst og gror tilstrækkeligt til, at du senere kan tage dem op fra jorden og tilberede mad med dem. Arbejdet lønner sig dog, når du til meget få penge får en masse grøntsager ud af, som du kan lave din aftensmad med fremfor grøntsagerne til mange penge i supermarkedet.

Du kan her på Skive Netavis læse en artikel om fem måder at reducere dit madspild på nu, hvor fødevarepriserne stiger gevaldigt. Det gælder både dig, der kommer fra Skive, og dig, der ikke gør.

Dyrk urter i køkkenet

Du kan også dyrke andet end blot grøntsager. Du kan for eksempel dyrke forskellige urter i plantekasser i dit køkken. På den måde har du altid urterne lige ved hånden. Urter er både sunde og kan tilføje en masse smag til en ret og dermed komplimentere din madlavning.

Der er mange årsager til, at det er praktisk at dyrke sine egne råvarer i det omfang, det er muligt. Som allerede nævnt sparer du penge på det, fordi du ikke skal købe de samme råvarer i supermarkedet. Derudover giver det dig sandsynligvis også en tilfredsstillende følelse af stolthed og endnu mere taknemmelighed, når maden kommer på bordet. Du nyder muligvis maden mere, når du selv har dyrket mange af madvarerne, fordi du ved, hvor meget arbejde det har krævet fra jord til gryde.

Relateret Artikler

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

I har projekt ”nyt køkken” på tegnebrættet og er i tvivl om, hvorvidt de hårde hvidevarer skal udskiftes, eller om I blot kan nøjes med at reparere dem? I vil måske købe noget helt nyt, men er i tvivl om, hvad I skal gå med. Både i forhold til mærke og...

Derfor er støvsugning vigtigt!

Derfor er støvsugning vigtigt!

Et rent hjem er et lykkeligt hjem. Det er ikke kun mere behageligt at bo i et ryddeligt rum, men det kan også være sundere for dig og din familie. Støv og andre allergener kan hurtigt ophobes, især hvis du har kæledyr eller bor i et støvet område. Regelmæssig...

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Hos Direkte Import kan du få smukke, sorte skænke. Med disse får du ikke kun et møbel, hvor du kan opbevare dine sager, du får også et stykke interiør, som klæder ethvert hjem. Klikker du ind på www.direkteimport.dk, finder du også New Yorker spejle. Disse er stilrene...