Kom hurtigt og effektiv i form med kettlebells

Træning med kettlebells henvender sig til alle. Det er altså helt ligegyldigt, om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, trænet eller nybegynder – du kan sagtens træne med kettlebells. Denne træningsform kan nemlig dyrkes af alle, og det er desuden også en træningsform, der passer ind i enhver hverdag. Det er dog især en træningsform, der henvender sig til dig, der ikke har så meget tid at gøre med i hverdagen.

På intet mindre end 10 minutter om dagen kan du nemlig komme i form og opbygge muskler, hvis du træner med kettlebells. Og det er altså noget, der langt hen af vejen vil tage halvanden time i et fitnesscenter. Lyder det således som en træningsform, du kunne være interesseret i at afprøve? Så kan du altså allerede i dag gå på opdagelse hos Kettlebellshop.dk, der tilbyder et stort og ligeledes spændende udvalg af kettlebells.

Kettlebells til både nybegyndere og bodybuildere

Vi har naturligvis alle sammen forskellige ønsker og behov, og det gælder altså ligeledes, når det kommer til vores træning. Af netop den grund er der også blevet lavet kettlebells i alverdens forskellige størrelser og belastninger, og det gør det muligt for dig at finde én eller flere kettlebells, der matcher netop dit behov. Der findes altså belastninger, der matcher en nybegynders niveau samtidig med, at der ligeledes findes belastninger, der matcher en bodybuilders niveau. Er du således nybegynder indenfor træning med kettlebells, kan du med stor fordel starte med en lille belastning, så du ikke risikerer at få skader. Er du dog vant til at styrketræning, kan du sagtens købe nogle tunge kettlebells, så du kan være sikker på, at du stadig bliver udfordret i dine øvelser.

Der er mange gode grunde til at træne med kettlebells

Langt de fleste anvender kettlebells til øvelser, hvor de anvender begge deres hænder. Når du gør det, vil du opleve, at du kan tage flere kilo, end du fx kan med almindelige håndvægte. Med kettlebells kan du desuden lave mange flere forskellige øvelser, end du kan med almindelige håndvægte. Prøv eksempelvis at lave kettlebell swings, squats eller lunges. Dette er nemlig nogle øvelser, du kan lave med dine kettlebells, som er helt fantastiske samt nemme at udføre. Du kan således gøre din træning mere effektiv ved brug af kettlebells, og den ekstra vægt vil desuden bidrage positivt til din muskelopbygning.