Køletasker og termokrus til lave priser hos ekram.dk

Hos ekram.dk finder man et veludvalgt katalog med spændende isenkræmmervarer til boligen og til hverdagen. Mangler du f.eks. et godt termokrus til at holde kaffen varm på køreturen om morgenen, er butikken det rigtige sted at finde den. Det samme gælder inden for køletasker til sommerudflugter og lignende. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Termokrus – stort udvalg af to-go krus!

Holder du af at drikke en varm kop kaffe på køreturen om morgenen, er et 100% vandtæt termokrus, som dem man finder på www.ekram.dk, den perfekte løsning. Med et smart og pladsbesparende design, der ikke fylder alt for meget i tasken, og fremragende varmeisoleringsegenskaber, kan man roligt forvente, at kaffen holder sig varm og god, selv på de lange køreture. Butikkens katalog med termokrus leveres af Eva Solo, som kendes for termokrus, termokander og lignende produkter i fremragende kvalitet og med lang levetid. Termokrusene tåler for øvrigt maskinopvask, så rengøringen kunne ikke være nemmere. Lige nu er der over ti forskellige flotte design at vælge imellem. De fleste termokrus er på 0,35 liter, men man kan også vælge en ekstra large 0,5 liter model. Det er derfor ganske problemfrit at finde et termokrus, som passer perfekt til ens personlige behov.

Køb køletasker til sommeren billigt

Et godt udvalg af termokrus er ikke den eneste grund til at kigge forbi ekram.dk. Blandt andet har de et velassorteret udvalg inden for køletasker. Køletasker er den perfekte måde at holde mad – og drikkevarer – kolde og indbydende, når man f.eks. skal på skovtur eller på andre hyggelige ture ud i sommerlandet. Kataloget med køletasker hos forhandleren inkluderer flere praktiske modeller, bl.a. køletasker i hård plast samt i stof. Udover køletasker, byder kategorien også på en smart termobeholder, man kan tappe direkte fra, samt kølebokse. Dertil har man selvfølgelig også inkluderet prisstærke køleelementer i kategorien. Alle typer køletasker, kølebokse, køleelementer og termobeholdere leveres selvfølgelig i holdbare og smarte design.

Besøg butikkens hjemmeside, når du har tid, og få et kig på det fine udvalg inden for både køletasker, termokrus og en masse andre spændende produkter. Husk, at levering sker inden for kun 1-3 dage, hvis varerne, du bestiller, er på lager. Man skal derfor ikke vente længe på at komme i gang med at bruge ens nye termokrus eller køletasker, når man handler hos isenkræmmeren.