Køb flot og unik granit bordplade til dit køkken

Er du på udkig efter granit bordplade til dit køkken? Så find DIN granit bordplade blandt Billigskabe.dk’s store sortiment af bordplader. Hos BilligSkabe har de et stort udvalg af bordplader til køkkenet. Du kan blandt andet finde bordplader i træ, stål, laminat, keramik, granit og mange andre i høj kvalitet. Herunder granit bordplader af 100% naturmaterialer, som hver især har sit eget spil og mønster.

Alle granit bordplader er lavet i naturmaterialer med sine egne unikke mønstre og farvenuancer. Derfor har hver granit bordplade sit eget helt unikke udtryk. Det er en helt speciel bjergart, der egner sig ideelt til køkkener. Den er meget hårdfør og består primært af feldspat og kvarts, som har en naturlig glimmer i sig. Denne type bjergart er fremstillet af en masse flotte samlede stenmasser.

 

En granit bordplade tåler meget

Hvis du vil købe granit bordplade i dit køkken hos BilligSkabe skal du da lige kende til alle fordelene! Fordele ved en granit bordplade er at den er let at rengøre, den kan tåle varme og fugt, den er meget hårdføre og ikke mindst så fås granit bordpladerne i mange forskellige farver. Som nævnt er en granit bordplade meget hårdfør og kan tåle både varme, fedt og fugt. Hos BilligSkabe går de meget op i funktionalitet og derfor er de specielt glade for disse bordplader. De er modstandsdygtige og kan tåle alt, hvad en hverdag hos en familie bringer på. De kan holde i mange år og er modstandsdygtige overfor ridser. Selvom de kan tåle høj varme, så bør de ikke udsættes for store skift i temperaturen. Det er en smuk og holdbar bordplade, men det anbefales at du bruger bordskåner, hvis du vil øge holdbarheden.

 

En granit bordplade er nem at rengøre

Det er nemt og hurtigt at rengøre en granit bordplade. Du skal blot tørre overfladen af med en opvredet klud i lunkent vand. Det anbefales at du anvender en klud af microfiber, for at få det bedste resultat. Bruger du i stedet en stålsvamp, vil du kunne forårsage ridser i overfladen. Det er også vigtigt at du ikke anvender rengøringsmidler, der bleger. Bruger du eksempelvis klorin, som mange bruger til håndvaske af sten, kan du komme til at forårsage pletter på den i stedet. En af de bedste måder at rengøre din bordplade på er at bruge sprit eller eddike.