Køb fadølsglas fra Papkrus.dk til virksomheden

Papkrus.dk har et stort udvalg af fadølsglas, der er perfekte til at nyde en kold øl i forbindelse med et arrangement i firmaet eller til en fredagsbar med alle afdelingerne. Der er flere årsager til, at man bør have fadølsglas fra dem. De er nemme at rengøre og har et klassisk fadølsdesign, der passer til enhver fest. De er ligeledes lavet i holdbare materialer, så de ikke pludseligt går i stykker. Kig ind på www.papkrus.dk, og se hele udvalget af vinglas, sodavandsbægre og meget andet.

Køb fadølsglas hos Papkrus.dk til din firmafest

Et fadølsglas er et plastikglas, der bruges til at servere øl – både dåseøl og specialøl. Køb fadølsglas hos www.papkrus.dk, hvis din virksomhed står overfor et snarligt arrangement i firmaet med ansatte og kolleger fra forskellige afdelinger, eller så I har til alle jeres fredagsbarer.

At benytte et fadølsglas er blevet en af de mest populære måder at servere øl på, da det giver en helt speciel oplevelse at drikke øl. Det er et populært valg til øl, da det giver en god smagsoplevelse og er en mere stilfuld måde at drikke øl end med et almindeligt glas. Deres glas er lette at håndtere og har en klassisk form som fadølsglas, der passer til enhver lejlighed.

Hvis du leder efter et godt fadølsglas, så skal du se nærmere hos Papkrus.dk. Her finder du et stort udvalg i forskellige størrelser og design, så du kan finde det helt rigtige glas til din fest og dine ansatte.

Inde hos Papkrus.dk kan du og din virksomhed finde fadølsglas i eksempelvis størrelserne 30 cl (lille), 40 cl (mellem) og 50 cl (stor). Dermed er der noget for dem, som elsker at drikke øl, og noget for dem, som blot gerne vil smage et lille glas. Dog kan I også købe meget andet end bare fadølsglas. I kan også få fingrene i tilbehør dertil såsom kopholdere og underlag. Bliv klar til firmafesten, og køb fadølsglas hos www.papkrus.dk.

At servere en kold fadøl er noget, som kan få smilet frem. Det er også en god måde at lære nye såvel som gamle ansatte bedre at kende eller blot at få en sludder over en lækker drik. Der er mange andre fordele end bare disse ved en fadøl og derfor er det oplagt at have fadølsglas til et arrangement i firmaet, en fredagsbar eller bare til at have i jeres virksomhed.