Køb de nyeste landbrugsmaskiner af New Holland

Er du på udkig efter de nyeste og mest innovative landbrugsmaskiner til dit landbrug? Hos Lyngfeldt tilbyder de lige nu et bredt udvalg af landbrugsmaskiner i verdensklasse af mærket New Holland. Det er holdbare og innovative maskinløsninger til det moderne landbrug. Få gode råd og vejledning til at vælge den helt rigtige maskine, som passer nøjagtig dine behov, på et af Lyngfeldts mange værksteder. 

Innovation og produktivitet er omdrejningspunktet for New Hollands moderne og holdbare landbrugsmaskiner. New Holland er én af verdens førende producenter inden for landbrugsmaskiner og smarte digitale løsninger til landbruget, og de samarbejder dagligt med det globale forhandlernetværk. De arbejder nemlig hele tiden på banebrydende idéer og optimale løsninger, der kan hjælpe det globale landbrug med at producere effektivt og brødføde verdens befolkning. Hos Lyngfeldt finder du et bredt udvalg af New Holland maskiner, blandt andet New Holland plov, New Holland redskaber, mejetærskere, halmpressere, druehøstere, traktorer og meget andet til skarpe priser.

De bedste landbrugsmaskiner til dit landbrug

Med New Holland jord- og landbrugsmaskiner får du nogle af de bedste og mest holdbare maskiner på markedet. Derfor er Lyngfeldt også stolte af at være en del af New Holland netværket og på forkant med den nyeste teknologi. Få blandt andet en New Holland traktor med klart LED lys fra bilindustrien, som ruster dig godt til de mørke nætter. Eller Deluxe luftaffjedret sæde i traktoren med fantastisk komfort. Forbedr også din arbejdsglæde med en radio i fuld størrelse, der kan spille din yndlingskanal eller en kraftig aircondition til de varme somre. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige løsninger til traktorerne i T5 Electro Command serien, der dækker dine individuelle behov som landmand.

God og nærværende service hos Lyngfeldt

Hos Lyngfeldt er kunderne i fokus, og deres medarbejdere arbejder kontinuerligt på at hjælpe kunderne i deres drift med smarte løsninger, uanset om det drejer sig om service værktøjer, maskinløsninger eller reservedele af høj kvalitet. Er du i tvivl om hvilken New Holland maskine, der passer til netop din specifikke situation? Hos Lyngfeldt kan du se hele produktoversigten på deres hjemmeside af forskellige landbrugsmaskiner fra New Holland med flotte billeder og gode produktbeskrivelser. Det dygtige og erfarne team bag Lyngfeldt står klar til at hjælpe og fremtidssikre dit landbrug med New Holland maskiner.