Indretningen i børneværelset bør være i børnehøjde

24. august 2021

Sponseret indlæg

Det er ikke altid lige nemt at skulle indrette et rum, og er der tale om indretning af børneværelset, kan det i nogle tilfælde være endnu sværere. For selvom rummet gerne både må se godt ud og være funktionelt praktisk, er det også vigtigt at møde børnene, hvor de er – nemlig helt nede i børnehøjde.

Inddrag gerne dine børn i indretningen af værelset

Er din børn en vis alder, kan du med fordel inddrage dem, når det handler om at indrette og udsmykke børneværelset. De yngste har nemlig ofte en god idé om, hvad der kan være et godt valg for netop dem og deres værelse, også når det kommer til æstetik.

Mangler du idéer, I kan forholde jer til, når I shopper, kan du for eksempel overveje et mærke som Sebra. Shop her og find mange fine ting inden for emnet børneinteriør. Sebra er et mærke, der møder børnene i børnehøjde, og som samtidigt har et fint, nordiske og minimalistisk udtryk over sig.

Overvej for eksempel følgende fine genstande, der er perfekte til indretningen i børneværelset hos de yngste:

  • Søde knager i træ

  • En fin uro i sarte farver og med figurer, det ikke er til at stå for

  • Plysdyr og legetøj i unik og særegen udformning

Ligegyldigt hvilke ting, du mangler til børneværelset, findes der helt sikkert også noget til dig og dit barn, som kan gøre det hele lidt bedre.

Personlighed, praktikalitet og design går hånd i hånd

Det er vigtigt at tænke både det praktiske, det æstetiske og det personlige ind i det større billede, når du indretter. Det gælder også hos de yngste. Særligt her er det dog vigtigt, at der er styr på det praktiske. Sørg for at indrette, så oprydning og rengøring bliver nemt. På den måde kan I skabe en trygt, sjovt og skønt hjem sammen.

Relateret Artikler

Sådan får du styr på dit hår

Sådan får du styr på dit hår

For mange mænd kan det være en frustrerende kamp at forsøge at style deres hår. Uanset om det er enkelte stædige hår der driller eller en generelt ustyrlig frisure, kan det virke som en umulig opgave at få håret til at ligge, som du ønsker. Ved at indarbejde...

Snacks til den perfekte filmaften

Snacks til den perfekte filmaften

Om det er til en dateaften med kæresten eller måske en overraskelse til en du holder af, så er en filmaften en skøn måde til både afslapning og hygge. Snacks Du kender måske situationen, hvor I lige har sat jer godt til rette og måske endda startet filmen, men så...

De bedste gaver til manden, der har alt

De bedste gaver til manden, der har alt

Det kan være svært at finde den perfekte gave til manden, der har alt. Du ønsker at finde noget særligt, der viser, hvor meget du holder af ham, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis din mand er typen, der ikke ønsker sig noget, skal du ikke...