Indretningen i børneværelset bør være i børnehøjde

24. august 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Det er ikke altid lige nemt at skulle indrette et rum, og er der tale om indretning af børneværelset, kan det i nogle tilfælde være endnu sværere. For selvom rummet gerne både må se godt ud og være funktionelt praktisk, er det også vigtigt at møde børnene, hvor de er – nemlig helt nede i børnehøjde.

Inddrag gerne dine børn i indretningen af værelset

Er din børn en vis alder, kan du med fordel inddrage dem, når det handler om at indrette og udsmykke børneværelset. De yngste har nemlig ofte en god idé om, hvad der kan være et godt valg for netop dem og deres værelse, også når det kommer til æstetik.

Mangler du idéer, I kan forholde jer til, når I shopper, kan du for eksempel overveje et mærke som Sebra. Shop her og find mange fine ting inden for emnet børneinteriør. Sebra er et mærke, der møder børnene i børnehøjde, og som samtidigt har et fint, nordiske og minimalistisk udtryk over sig.

Overvej for eksempel følgende fine genstande, der er perfekte til indretningen i børneværelset hos de yngste:

  • Søde knager i træ

  • En fin uro i sarte farver og med figurer, det ikke er til at stå for

  • Plysdyr og legetøj i unik og særegen udformning

Ligegyldigt hvilke ting, du mangler til børneværelset, findes der helt sikkert også noget til dig og dit barn, som kan gøre det hele lidt bedre.

Personlighed, praktikalitet og design går hånd i hånd

Det er vigtigt at tænke både det praktiske, det æstetiske og det personlige ind i det større billede, når du indretter. Det gælder også hos de yngste. Særligt her er det dog vigtigt, at der er styr på det praktiske. Sørg for at indrette, så oprydning og rengøring bliver nemt. På den måde kan I skabe en trygt, sjovt og skønt hjem sammen.

Relateret Artikler

Giv din vin den bedste behandling med et vinkøleskab

Giv din vin den bedste behandling med et vinkøleskab

Går du meget op i vin eller kunne du ønske dig at tage din interesse for vin til det næste niveau? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med et vinkøleskab kan du tage din vin til det næste niveau. Det vigtigste når man skal vælge en køleskab til vin er at man...

Problemer med lemmer og led? Sådan genvinder du livsglæden

Problemer med lemmer og led? Sådan genvinder du livsglæden

Det er en stor omvæltning, hvis din krop pludselig holder op med at virke, som den altid har gjort. Hvis du eksempelvis mister et ben eller en arm, kræver det stor tilvænning både fysisk og mentalt at vende tilbage til en normal hverdag, mens også andre fysiske...

Skab en stilfuld og moderigtig garderobe med en flot blazer

Skab en stilfuld og moderigtig garderobe med en flot blazer

Med en skøn blazer i sin garderobe kan man altid sammensætte smukke og moderigtige outfits. En blazer er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe. Der findes et væld af forskellige designs i utallige skønne farver, så man kan helt sikkert finde en blazer, man...