Indretningen i børneværelset bør være i børnehøjde

Det er ikke altid lige nemt at skulle indrette et rum, og er der tale om indretning af børneværelset, kan det i nogle tilfælde være endnu sværere. For selvom rummet gerne både må se godt ud og være funktionelt praktisk, er det også vigtigt at møde børnene, hvor de er – nemlig helt nede i børnehøjde.

Inddrag gerne dine børn i indretningen af værelset

Er din børn en vis alder, kan du med fordel inddrage dem, når det handler om at indrette og udsmykke børneværelset. De yngste har nemlig ofte en god idé om, hvad der kan være et godt valg for netop dem og deres værelse, også når det kommer til æstetik.

Mangler du idéer, I kan forholde jer til, når I shopper, kan du for eksempel overveje et mærke som Sebra. Shop her og find mange fine ting inden for emnet børneinteriør. Sebra er et mærke, der møder børnene i børnehøjde, og som samtidigt har et fint, nordiske og minimalistisk udtryk over sig.

Overvej for eksempel følgende fine genstande, der er perfekte til indretningen i børneværelset hos de yngste:

  • Søde knager i træ

  • En fin uro i sarte farver og med figurer, det ikke er til at stå for

  • Plysdyr og legetøj i unik og særegen udformning

Ligegyldigt hvilke ting, du mangler til børneværelset, findes der helt sikkert også noget til dig og dit barn, som kan gøre det hele lidt bedre.

Personlighed, praktikalitet og design går hånd i hånd

Det er vigtigt at tænke både det praktiske, det æstetiske og det personlige ind i det større billede, når du indretter. Det gælder også hos de yngste. Særligt her er det dog vigtigt, at der er styr på det praktiske. Sørg for at indrette, så oprydning og rengøring bliver nemt. På den måde kan I skabe en trygt, sjovt og skønt hjem sammen.