Indretning der skaber arbejdsglæde fra BOTIUM

BOTIUM er eksperter i erhvervsindretning. Firmaet blev stiftet for mere end 40 år siden, og den er i dag ejet af Søren Bering Thygesen og René Bentsom. Tilsammen har de to ejere mere end 30 års erfaring med indretning i erhvervslivet. Virksomheden har gennem årene leveret møbler til mange danske virksomheder og indrettet deres rum. De har en bred kundekreds, hvorfor de har erfaring med kunder i mange forskellige brancher, der ønsker forskellige stile, møbler med flere. Hver virksomhed har nemlig individuelle og unikke behov og ønsker for deres arbejdsplads’ indretning. BOTIUM møder både virksomheder, som har brug for indretning af små kontorer, mødelokaler med flere, og virksomheder, som har brug for møblering og indretningsløsninger til store konferencesale. Uanset hvilke ønsker man har for indretningen af sin arbejdsplads, kan de altså hjælpe. BOTIUM har et bredt erfaringsgrundlag og de helt rette samarbejdspartnere, hvilket er afgørende for, at de kan skabe de helt perfekte indretningsløsninger til enhver virksomhed. BOTIUM har valgt ikke at have en fastansat indretningarkitekt. Dette valg har de truffet, fordi de ved, at forskellige opgaver kræver forskellige ekspertiseområder, hvorfor de foretrækker at samarbejde med indretningsarkitekter, som har forskellige styrker. Hvis man har brug for vejledning til indretning af sin arbejdsplads, så er BOTIUM et oplagt sted at søge hen.

Indretning af hjemmekontor ved BOTIUM

Arbejdslivet og arbejdspladser har for mange ændret sig siden COVID19 indtraf. Mange har haft behov for at indrette en hjemmearbejdsplads, og dette kan BOTIUM også hjælpe til. Nedlukningen herhjemme har bevist, at man sagtens kan arbejde lige så produktivt hjemmefra, som man kan fra sit kontor på sin arbejdsplads. Det er sandsynligt, at mange flere vil arbejde hjemmefra oftere fremover på grund af dette. Derfor kan det være super smart at indrette et kontor derhjemme, som skaber det helt rette arbejdsmiljø for en selv.

Udvalget af kontormøbler hos BOTIUM

Hos BOTIUM kan man finde et bredt udvalg af moderne kontormøbler fra de førende designerbrands. Firmaet kan lave skræddersyede indretningløsninger, og i overensstemmelse med deres DNA leverer de kun produkter i allerhøjeste kvalitet. De tilbyder alt fra enkelte møbler til totalløsninger, hvorfor der er noget til både små og store virksomheder. De har stor erfaring og mange dygtige indretningskonsulenter, som altid er klar til at vejlede om de seneste trends indenfor erhvervsindretning og om hvilken løsning, der er bedst og skaber det sundeste arbejdsmiljø for den enkelte virksomhed.