Indret et effektivt og brugbart fælleskontor

22. februar 2022

Sponseret indlæg

Et fælleskontor er smart, hvis der er mange mennesker samlet på en arbejdsplads, som alle sammen har brug for en kontorplads. Det giver noget fællesskab, men det gør samtidig, at alle har mulighed for at sidde og holde fokus hver især. Men hvordan indretter du et fælleskontor, der er effektivt og velfungerende?

Få styr på diverse udstyr og elektronik

Der er nogle forskellige ting, der bare skal fungere på et fælleskontor. Det er nemlig vigtigt, at der er styr på diverse udstyr og elektronik, når mange mennesker deler kontor.

Derfor er du nødt til at tjekke op på, at der er en god internetforbindelse, så både computere, printere m.m. fungerer effektivt. Der er nemlig ikke noget værre end at bøvle med en skidt internetforbindelse midt i et stykke arbejde.

Desuden skal du også overveje, hvad der ellers er brug for af udstyr. En printer og kopimaskine til erhverv er ofte brugbart på et fælleskontor. Men du er nødt til at kigge på, hvad der er behov for i netop dit tilfælde. Det kommer helt an på, hvilken type virksomhed du har med at gøre.

Lav individuelle kontorpladser med skillevægge

Selvom et fælleskontor er et åbent arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at snakke på kryds og tværs, så er det også rart med individuelle kontorpladser. Det gør det nemlig nemmere at holde fokus, når der er brug for det.

Du kan lave nogle individuelle kontorpladser ved hjælp af f.eks. skillevægge. Hvis du sætter skillevægge mellem alle skriveborde, så får alle en afskærmet kontorplads.

Mindsk støj med akkustikplader

At indrette et fælleskontor kræver, at du også tager hensyn til rumklang, støj m.m. Når mange mennesker er samlet, kan det ikke undgås, at der opstår larm og støj. Derfor er det en rigtig god idé at montere nogle akkustikplader på enten vægge eller lofter.

Relateret Artikler

Pas på din smartphone

Pas på din smartphone

Måske tror du, at overskriften handler om at forhindre at din mobil bliver stjålet. Eller er en opfordring til ikke at glemme, hvor du lægger den fra dig. Og det er jo egentlig også fornuftige bekymringer, i betragtning af, hvor dyrt og besværligt det er, at skulle...

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Sådan opgraderer du dit hjem med LED strips

Der er mange fordele ved at anvende LED strips i hjemmet. Deres kompakte design, gør at det er muligt at anvende dem stort set overalt i hjemmet, hvor der er behov for belysning. Modsat LED pærer og lamper, er du ikke plads begrænset med LED strips. LED strips har...

På www.headset.dk er der Plantronics headsets

På www.headset.dk er der Plantronics headsets

Mangler du nogle headsets i tårnhøj kvalitet til din virksomhed? Så klik ind på www.headset.dk. Her finder du nemlig headsets, der er perfekt egnede til kontorbrug. Folkene bag www.headset.dk har været i branchen i mange år, og de ved nøjagtigt, hvad virksomheder skal...