Hvordan køber man bedst en ny brugt maskine?

8. april 2021

Sponseret indlæg

Det er en dyr investering, når man som virksomhed søger nye entreprenørmaskiner. Netop fordi at investeringen er til at føle på, er der et strengt behov for at få fat i den rette industrimaskine. Men også maskinerne er under konstant udvikling. Derfor vil der være store forskelle på at erstatte en måske 10 år gammel model med en nyere og mere tidssvareden udgave. Derfor skal du sikre dig, at disse forhold er i orden, når du køber nyt brugt maskinel.

Få kompetent rådgivning

Netop fordi der er stor forskel på de enkelte producenter og deres modeller, er det vigtigt at have adgang til en fagmand, som kan rådgive kompetent og reelt. God rådgivning består naturligvis i mere end at blot fortælle om maskinernes specifikationer. Det handler snarere om at kunne opdage behovet og rådgive primært baseret på det.

Model og tilbehør

Da du køber nyt inventar til virksomheden, er det vigtigt, det står mål med førnævnte behov. Men foruden at finde den rette model, bør du sikre dig, at dit eventuelle værktøj og tilbehør er kompatibelt med den nye maskine. Det kan være kæder, skovle, grabbe og meget andet, som er en vigtig del af at få udført dine opgaver.

Stand

Maskinens stand er naturligvis vigtig, da det i høj grad er det, du betaler for. Men lad dig ikke skræmme af en maskine, der muligvis har lidt knubs udenpå. Det er motoren du skal se på, samt dele som f.eks. hydraulik, dæks stand etc.

Husk at have øje for brugeren

Det kan være let at stirre sig blind på en maskine, som dækker behovet og har gode specifikationer. Men husk altid at indtænke den person, som skal betjene maskinen. En god kabine med ordentlig ergonomi er næsten et must på denne type maskine, ligesom betjeningen af selve maskinen bør være let og intuitiv.

Skal du bruge en ny brugt entreprenørmaskine, anbefaler vi https://sylvester-as.dk/. Her får du faglig kompetent rådgivning og gode maskiner til ordentlige priser.

Relateret Artikler

Skab dine egne fine specialdesignede muleposer

Skab dine egne fine specialdesignede muleposer

Nu kan du være med til at kreere din egen personlige mulepose, ved selv at bestemme hvad der skal være på posen. Muleposer er efterhånden blevet meget populært at eje, og mange unge bruger dem både til at handle med, som i eksempelvis netto, men man kan også bruge den...

T.I. Krydderier har all round krydderi

T.I. Krydderier har all round krydderi

Mad bør altid smage lækkert, og den bedste måde at få ekstra smag er helt sikkert at bruge krydderier i høj kvalitet. Det kan du finde hos T.I. Krydderier, der har et spændende udvalg af forskellige krydderier som bl.a. bacon krydderi og all round krydderi, der kan...

Leje af vinterdæk giver din bil nye muligheder

Leje af vinterdæk giver din bil nye muligheder

Vinterdæk er et must i Sverige fra december til marts. Hos Dalkia gør de det nemt for dig at leje vinterdæk, så du kan fokusere på det vigtigste - at køre sikkert i vintervejr. Med deres dækaftale får du et overblik over dine omkostninger og slipper for at skulle...