Hvordan køber man bedst en ny brugt maskine?

Det er en dyr investering, når man som virksomhed søger nye entreprenørmaskiner. Netop fordi at investeringen er til at føle på, er der et strengt behov for at få fat i den rette industrimaskine. Men også maskinerne er under konstant udvikling. Derfor vil der være store forskelle på at erstatte en måske 10 år gammel model med en nyere og mere tidssvareden udgave. Derfor skal du sikre dig, at disse forhold er i orden, når du køber nyt brugt maskinel.

Få kompetent rådgivning

Netop fordi der er stor forskel på de enkelte producenter og deres modeller, er det vigtigt at have adgang til en fagmand, som kan rådgive kompetent og reelt. God rådgivning består naturligvis i mere end at blot fortælle om maskinernes specifikationer. Det handler snarere om at kunne opdage behovet og rådgive primært baseret på det.

Model og tilbehør

Da du køber nyt inventar til virksomheden, er det vigtigt, det står mål med førnævnte behov. Men foruden at finde den rette model, bør du sikre dig, at dit eventuelle værktøj og tilbehør er kompatibelt med den nye maskine. Det kan være kæder, skovle, grabbe og meget andet, som er en vigtig del af at få udført dine opgaver.

Stand

Maskinens stand er naturligvis vigtig, da det i høj grad er det, du betaler for. Men lad dig ikke skræmme af en maskine, der muligvis har lidt knubs udenpå. Det er motoren du skal se på, samt dele som f.eks. hydraulik, dæks stand etc.

Husk at have øje for brugeren

Det kan være let at stirre sig blind på en maskine, som dækker behovet og har gode specifikationer. Men husk altid at indtænke den person, som skal betjene maskinen. En god kabine med ordentlig ergonomi er næsten et must på denne type maskine, ligesom betjeningen af selve maskinen bør være let og intuitiv.

Skal du bruge en ny brugt entreprenørmaskine, anbefaler vi https://sylvester-as.dk/. Her får du faglig kompetent rådgivning og gode maskiner til ordentlige priser.