Hvordan du skaber din drømmeterrasse

Står du og vil gøre noget nyt ved din terrasse? Med en flot og stor terrasse, kan du have plads til familie og venner under de smukke sommeraftener. En flot terrasse skaber den mest hyggelige atmosfære, når der både er udemøbler, grill, planter og andet pynt. Så slå fantasien løs, og find ud af hvordan du vil style din terrasse. Hvis du blot mangler nogle ideer på, hvor du skal starte henne, så følg med i denne guide, og lad dig inspirere.

Ud med det gamle, ind med det nye

For at kunne ombygge sin terrasse kræver det, at du skaber et fundament. Derfor skal der graves ud, hvor du gerne vil placere din nye terasse. Med en rihno minigraver kan du gøre det nemt og sjovt at grave ud, og skabe en bund. Det kræver blot at du har lidt viden om, hvordan en minigraver skal bruges, og selvfølgelig også at du har budgettet til sådan en. Derudover skal der måles højder og længder samt lægges nyt grus, fliser eller træ til fundamentet alt efter hvad du er til.

Diverse detaljer til terrassen

Udover fundamentet og en stabil grund til din nye terrasse, så skal der selvølgelig også være udemøbler, så man kan sidde udenfor og nyde vejret, hvis det er det man har lyst. Derudover kan du invistere i et bål, så der altid kan tændes op om aftenen, og biddrage til den hyggelige steming. Du kan endda anskaffe nogle lanterne eller andet form for stemningslys, så man kan tænde for det når man nærmer sig aftenttiden, og der bliver mørkt. Et meget almindeligt element, som de fleste har på deres terrasse er selvfølgelig en grill. Med en grill kan du byde dine gæster på lækkert kød og andet grillmad, og holde middag hen over sommeren for dine gæster.