Hvilket massageapparat skal jeg vælge?

Er du en af de mange danskere, som er glad for massage og ville ønske du kunne få det hver dag? Så kan det være, at du skal have anskaffet dig et massageapparat! Men hvilken en skal man vælge? Det er et godt spørgsmål!

Jeg kan heldigvis fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive præsenteret for de forskellige typer af massageapparater og deres fordele.

Massagepistolen

Den første type er en massagepistol. Massagepistolen er håndholdt, og den kan du teorien bruge alle steder, hvor du kan nå dig selv med pistolen. Den er også god at anvende, hvis du skal give andre massage med din massagepistol. Når du køber denne type af massageapparat, medfølger der flere forskellige massagehoveder, så du kan give dig selv – eller andre – adskillige former for massage.

Massage til fødderne

Denne type er til dig, der gerne vil have fodmassage. Denne type er ikke håndholdt, men er derimod en form for ’kasse’, som du placerer dine fødder i. Deri kan du få flere former for fodmassage, hvorfor der helt sikkert en funktion, som du finder behagelig og hjælpsom for dine fødder.

Massage til skuldre og nakke

Denne type skal du blot placere rundt om nakken og sætte dig til rette i sofaen. Derfra får du en dybdegående massage i nakken. Denne type kaldes for en massagekrave, og den faktisk også bruges andre steder end til nakken. Dette er en god løsning, hvis du ønsker dybdegående massage flere steder på kroppen.

Hvilken type passer mig?

Det er svært at sige på forhånd, hvilken type der passer til dig. Det kommer helt an på dine behov, og ligeledes hvilken form for massage du ønsker at få. Uanset hvilken en du vælger, er der garanti for god massage!