Hvad skal du ud at opleve i 2022?

Under corona-pandemien og nedlukningerne, der har været kommet grundet den, har mange af os de seneste par år ikke haft nær så mange oplevelser, som vi plejer. Det kan vi dog heldigvis snart komme i gang med igen, så det handler nu om at finde de oplevelser, du drømmer om.

Events i Næstved

En mindeværdig oplevelse er dog ikke altid en oplevelse, som man egentlig havde drømt om. Nogle gange er det noget, som man aldrig havde overvejet, men pludselig fik mulighed for. Du kan for eksempel på dette link til Næstved Netavis læse om, hvilke koncerter og andre arrangementer, der kommer til kommunen i 2022: https://naestvednetavis.dk/.

Der kommer bl.a. Marie Key, og hun er en sanger, som man voksne vil være taknemmelige for at få lov at opleve live.

Grøn Koncert

Hvis vi skal blive i Næstved, er det annonceret, at Grøn Koncert i år afholdes. Det har som mange andre lignende events været sat på pause grundet COVID-19, men nu vender det tilbage. Selvom der går et vist tidsrum, inden Grøn Koncert skydes i gang, kan du sagtens allerede nu begynde at planlægge at lægge visit forbi sammen med nogle, du vil nyde arrangementet i selskab med. Det gør typisk ventetiden mindre bitter, når man har den sammen med nogle og samtidig er sikker på, at man har noget spændende at vente på.

Tag en chance

Det er ikke, fordi alle corona-restriktionerne pludselig er løftet, men mange er. Derfor kan du også lige nu komme ud at rejse, hvis du har lyst. Selvom du potentielt vil skulle gå med mundbind på gaderne eller vise Coronapas ved skisportsstedet, er der efterhånden mange, der giver efter og tager af sted alligevel. Det er nemlig ikke attraktivt at lade pandemien dominere ens liv så længe. Der kommer desuden garanteret gode minder ud af det – mundbind eller ej.