Hvad skal du bruge, når du har købt din nye cykel?

Har du lige købt en ny cykel og ikke ved hvad du skal bruge eller hvilke mærker, kan det være en god ide at læse med her.
I denne guide vil der blive uddybet, hvilke 3 gode ting til din cykel kan være.

Vælg f.eks. en Abus cykelhjelm

En vigtig ting når du kører på din cykel er en cykelhjelm. Det er den, der skal redde dig, hvis uheldet er ude.
Du kan få mange smarte cykelhjelme, der er f.eks. et udvalg fra abus. En cykelhjelm er bygget af en hård inderst skal, som består af kraftigt og hårdført skum. Udenom sidder der en kraftig skal lavet af plastik. Den yderste skal er det som er synlig og også den del som du kan få i mange forskellige farver og forskellige designs. Her har du mulighed for at udtrykke dig personligt.

Cykellygter og Abus cykellås

Cykellygter er noget du skal have på din cykel. Både for din egen skyld, men også for andre medtrafikanter. De skal gøre dig synlig fra skumringstid og frem, hvor mørket bryder frem.
En god cykellygte kan gøre en stor forskel også for dit syn på vejen når du kører om aftenen, du kan altså bedre se noget og blive set.

Er du på tur og gerne vil stille cyklen fra dig, måske sidde på en bænk og spise din frokost, så er det altså surt at vende tilbage til, hvor man havde stillet sin cykel, og finde ud af den ikke står der længere. Der vil det være en god ide at få en cykellås. Der er mange forskellige typer låse, der er kædelåse, bøjlelåse, wirelåse, og foldelåse. Der er rigtig mange forskellige mærker man kan købe sit udstyr i og igennem, et eksempel kunne være Abus.

Held og lykke, med købet af dit gear.