Hvad kan du gøre ved bekymringsrynker?

Rynker – og ikke mindst bekymringsrynker – er vist en del af livet, som ikke er til at slippe udenom. Nogen vil måske endda se sig selv som heldige med lidt af livets erfaringer, der sætter sig som synlige spor på livets gang i ansigtet. Men de fleste af os ville nok ikke lige frem lægge rynker og fine linjer i kassen med flatterende ansigtstræk. På et tidspunkt kan rynkerne blive så dominerende, at man ikke selv kan se alle de smukke træk, der stadig er i dit ansigt.

Nogle af de rynker kan eksempelvis være bekymringsrynker. Heldigvis findes der en løsning. Bekymringsrynker kan reduceres med botox.

Den mest klassiske og almindelige form for bekymringsrynker er det berømte 11-tal mellem øjenbrynene. Navnet bekymringsrynker er kommet til, fordi de to streger ofte er tydeligere, når vi bekymret rynker på brynene.

Kan man undgå bekymringsrynker på naturligvis?

Svaret er nej. Det er simpelthen ikke muligt. Det ville kræve, at du gik igennem livet uden den mindste smule mimik i dit ansigt – og det er jo heller ikke en løsning. For nok kan man ikke se, hvis du er bekymret, men man kan jo heller ikke se, hvis du er glad.

Rynker opstår nemlig, når de små muskler i ansigt trækker sig sammen igen og igen, når vi bevæger ansigtet og skaber mimik. Botox og Azzalure er de mest anvendte behandlinger til blandt andet bekymringsrynker. De består begge af det veldokumenterede, medicinske præparat botulinum toxin. Med en helt tynd nål, sprøjtes blot en lille mængde botulinum toxin ind under huden til musklerne. Det får musklerne til at slappe af og stoppe med at trække sig så kraftigt sammen, at huden folder og skaber rynker.

Behandling af rynker

Behandlingen med botox er meget populær og udføres på de fleste kosmetiske klinikker i dag. Vælg en dygtig klinik med læger og kosmetiske sygeplejersker, som du har tillid til og god kemi med. Så bliver dine besøg i klinikken en meget hyggeligere oplevelse. I Danmark er alle kosmetiske behandlinger under strenge krav. Derfor kan du trygt og rolig booke en tid til behandling med eksempelvis botox.

Der findes mange forskellige typer af rynker – måske lige så mange som der findes mennesker, der har dem. Derfor er Botox heller ikke nødvendigvis din eneste mulighed for at fjerne rynker. Tag kontakt til din lokale klinik og book en forundersøgelse. Det giver dig mulighed for at lægge en specifik behandlingsplan til dig og dine snart forhenværende rynker.