Hvad er fordelene ved at leje en container vs bruge et flyttefirma?

Lej en container. Bestil et flyttefirma. Hvad koster det? Hvad virker bedst? Man kan stille sig selv mange spørgsmål, når man skal flytte fra et sted til et andet. Et af spørgsmålene er, om der faktisk er et godt alternativ til at bruge et flyttefirma. Her er der allerede mange, der rækker hånden i vejret og siger; ja, lej en container.

Men hvad er egentligt bedst? Når man flytter vil mange gerne, at det ikke koster for meget. Andre ønsker, at det ikke bliver for stressende og de ting man ejer bliver passet godt på. Så, hvordan flytter du bedst dine ting? Hvad er fordelene ved at bruge flyttecontainere? 

Et af de store plusser er faktisk noget så vigtigt som tid og fleksibilitet kombinationen. Det kigger vi lidt på her. 

Lej en container – og du kan selv bestemme over tiden

Der er mange muligheder man kan benytte sig af, når man gerne vil flytte. Men hvad er fordelene ved at leje en container eller bruge et flyttefirma? 

Med en flyttecontainer, så får du leveret en container til din adresse. Her kan du bruge den tid det tager dig, og i ro og mag fylde containeren som du vil. Når du er færdig, så kommer firmaet og henter flyttecontaineren og transporterer den til din nye adresse. Du skal blot læsse på og læsse af i eget tempo, eller få andre til at gøre det for dig. 

Med en flyttecontainer behøver alt ikke at ske på én dag

Når du lejer en container, så kan du også selv bestemme, hvornår dine ejendele skal leveres til den nye adresse. 

Er du et firma, der venter på lokaler til de møbler og inventar, der er blevet bestilt, så kan du med en flyttecontainer få den opmagasineret indtil firmaet er klar til indflytning. Hvis du som privatperson skal bo hos nogle venner, mens du venter på at dit nye hus kan overtages, så har du samme mulighed. Udflytning og indflytning behøver ikke ske på samme dag. 

Lej en container og pak ud, når det passer dig bedst

Med en flyttecontainer har du lejet en container (eller flere), som kan stå på din adresse over flere uger eller måneder, alt efter, hvad din situation er. Det betyder, at du kan pakke efter dine egne præmisser og uden stress. 

Ikke alle har tid til eller står i en situation, hvor det er mest praktisk at pakke og læsse det hele på én dag indenfor få timer. Med flyttecontaineren er det pludseligt også nemt, at ombestemme sig og fjerne ting, der alligevel ikke skal med. 

Der er mange fordele ved at bruge en flyttecontainer, men en af de største grunde til, at mange vælger lej-en-container metoden er simpel – du får en større fleksibilitet i form af både tid og pakning, når du lejer en container.