Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

Det er altid rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår omkring en. Derfor læser mange mennesker de landsdækkende nyheder, hvor man får de vigtigste informationer om, hvad der sker i Danmark og udlandet. Men når man læser nyheder på de store landsdækkende nyhedsmedier, er det ikke ofte, at man får alle nyhederne fra ens eget lokalområde.

Derfor er der blevet lavet en netavis til hver enkelt kommune i landet, som du kan læse mere om her:

Hold dig opdateret på stort og småt

På netavisen finder du både store og små nyheder fra din kommune. Netavisen kan du finde her. Der finder du Ringsted kommunes netavis, men hvis du går ind under sektionen kaldet Danmark, trykker du blot på De 98 Lokale, hvor du finder en liste over alle landets kommuner. Her kan du så vælge din egen kommune, og finde din lokale netavis.

Du kan læse artikler om de helt store nyheder, men også de mindre, som når for eksempel en ny restaurant eller svømmehal åbner. Det kan også være, at et nyt navn bliver annonceret til den lokale festival.

Emner fra kultur til erhverv

Artiklerne dækker emner om alt fra kultur til erhverv. Under erhverv kan du for eksempel læse nyheder inden for det lokale erhvervsliv, hvilket måske interesserer dig, der selv driver en virksomhed.

Du kan også læse med under sektionen kaldet 112, hvor du finder opdateringer og nyheder fra kriminaliteten og politiets arbejde i kommunen. Det er altid en fordel at vide, hvad der foregår omkring en. Det kan for eksempel være, at der bliver begået flere indbrud end normalt, og at man derfor skal holde ekstra godt øje med sit hjem. I den forbindelse finder du blandt andet også artikler, som handler om hvordan du kan forebygge indbrud i din bolig.