Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

16. januar 2023

Sponseret indlæg

Det er altid rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår omkring en. Derfor læser mange mennesker de landsdækkende nyheder, hvor man får de vigtigste informationer om, hvad der sker i Danmark og udlandet. Men når man læser nyheder på de store landsdækkende nyhedsmedier, er det ikke ofte, at man får alle nyhederne fra ens eget lokalområde.

Derfor er der blevet lavet en netavis til hver enkelt kommune i landet, som du kan læse mere om her:

Hold dig opdateret på stort og småt

På netavisen finder du både store og små nyheder fra din kommune. Netavisen kan du finde her. Der finder du Ringsted kommunes netavis, men hvis du går ind under sektionen kaldet Danmark, trykker du blot på De 98 Lokale, hvor du finder en liste over alle landets kommuner. Her kan du så vælge din egen kommune, og finde din lokale netavis.

Du kan læse artikler om de helt store nyheder, men også de mindre, som når for eksempel en ny restaurant eller svømmehal åbner. Det kan også være, at et nyt navn bliver annonceret til den lokale festival.

Emner fra kultur til erhverv

Artiklerne dækker emner om alt fra kultur til erhverv. Under erhverv kan du for eksempel læse nyheder inden for det lokale erhvervsliv, hvilket måske interesserer dig, der selv driver en virksomhed.

Du kan også læse med under sektionen kaldet 112, hvor du finder opdateringer og nyheder fra kriminaliteten og politiets arbejde i kommunen. Det er altid en fordel at vide, hvad der foregår omkring en. Det kan for eksempel være, at der bliver begået flere indbrud end normalt, og at man derfor skal holde ekstra godt øje med sit hjem. I den forbindelse finder du blandt andet også artikler, som handler om hvordan du kan forebygge indbrud i din bolig.

Relateret Artikler

Guiden til en god aftenrutine

Guiden til en god aftenrutine

Efter en lang arbejdsdag, er der ofte en helt masse ting, der skal ordnes derhjemme. Når disse endelig er færdiggjort, er dagen næsten slut. Det er dog vigtigt, at man sørger for at skabe en god aftenrutine, så man på den måde kan slutte dagen godt af, inden man går i...

Fordelene ved at eje en behandlerstol

Fordelene ved at eje en behandlerstol

I takt med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, gør det samme sig gældende for det udstyr, som terapeuter og andre sundhedspersoner bruger til at hjælpe deres klienter. Et stykke udstyr, der er blevet stadig mere populært i de seneste år, er en behandlerstol....